Allt inför Skoda Trophy!
Publicerad: 2020-08-26
På fredag drar det roliga igång! Brynäs gästar oss för turneringens första match, men redan imorgon kan du följa uppsnacket inför Skoda Trophy live här från Scaniarinken.

Skoda Trophy 2020

På fredag är det äntligen dags att starta igång Skoda Trophy i Scaniarinken - och den här gången med sex stycken lag som gör upp om prissumman på 101 000 kronor. Vi smygstartar dock med uppsnack redan redan imorgon torsdag!

Studio SSK torsdag 27 augusti 13.00 - LIVE på SSK:s facebook-sida

Då kör vi STUDIO SSK - INFÖR SKODA TROPHY! Vi kommer att få lägesrapport från klubbdirektören, gå igenom herrlaget tillsammans med Dennis Bozic och Nichlas Falk, ta tempen på nyförvärvet Axel Andersson samt bjuda på tävlingar med fina priser! För att vara med och tävla gäller det att du hänger med i live-sändningen som startar 13.00 på vår FB-sida!

Spel utan publik

Pga rådande omständigheter med Covid-19 kommer Skoda Trophy att spelas utan publik i Scaniarinken. Vi följer myndigheternas restriktioner och skulle läget förändras kommer vi givetvis att uppdatera det. Aftonbladet kommer att sända samtliga matcher från turneringen (länk finns längst ner på sidan). Alla säsongskortsinnehavare (med all inclusive där inträde till Skoda Trophy gäller) kommer istället att få handla i shopen för samma peng som man lagt ut för Aftonbladet Plus. Det gäller mot uppvisande av kvitto (skickas på till din mejl när du signar upp dig) samt legitimation/säsongskort. Alla säsongskortsinnehavare kommer att få ut ett eget mejl med information under dagen.

PRESS

För press och media gäller ackreditering och det görs via mejl till [email protected]

Matchlänk och info

Mer info hur du signar upp dig för att följa turneringen hittar du här:

SSK-BRYNÄS fredag 28 augusti 19.00

Södertälje Sportklubb