Sam Bitten klar för spel i SSK

3 februari 2021 21:00

Vi har gjort klart med Sam Bitten för resten av säsongen. 20-årige centern kommer närmast från spel i OHL med Sarnia Sting. – Det här är en kille som visar passion och tävlar hockey, han kommer hjälpa vårt lag i att vara jobbig att möta, säger sportchef Mikael Samuelsson.


Sam Bitten klar för spel i Sportklubben

Vi är i en situation där vi dragit på oss en hel del skador och behöver förstärka laget. Igår kunde vi meddela att Anton Blomberg återvänder till laget och kommer spela så snart han fått ett negativt covid19-test. Idag har sportchef Mikael Samuelsson gjort klart med ytterligare en spelare, centern Sam Bitten.

– Vi är i en situation där vi behöver försärka truppen och vi är glada att få hit Sam. Det här är en kille som visar passion och tävlar hockey, han kommer hjälpa vårt lag i att vara jobbig att möta, säger sportchef Mikael Samuelsson.

Förra säsongen stod han för 12 mål och 20 assist på 52 matcher. Sam landar i Sverige imorgon torsdag och kommer vara redo för spel så snart allt pappersarbete är på plats. Han kommer att spela i tröja #77.

Varmt välkommen till SSK!