Fyll klacken till hemmapremiären!

18 september 2022 12:27

Imorgon är det äntligen premiärvecka, fredagens match mot Östersund på bortais blir startskottet på den HockeyAllsvenska säsongen 22/23. Medan vi laddar för inledningen på bortaplan jobbar vi för fullt med att fylla Scaniarinken till bredden inför premiären mot Djurgården den 30 september.


Fyll Klacken

Vi närmar oss premiärveckan med stormsteg och på fredag drar det roliga äntligen igång. En lång försäsong är nu till ända. En försäsong där vi sett laget vinna sju av åtta fighter där vi dessutom för första gången någonsin kammade hem den ärofyllda turneringen Skoda Trophy och prischecken på 101.00kr.

Det vi ändå alla har längtar efter och laddar inför är ju den HockeyAllsvenska premiären som går av stapeln på fredag 23 september borta mot nykomlingen Östersund. Veckan kommer att vara fullproppad med matchförberedelser av olika slag för att vara så väl förberedd som möjligt när pucken släpps uppe i Östersund 19:00. På torsdag innan laget sätter sig på bussen norröver kommer vi bjuda på ett fullproppat studiosnack. 13:00 pratar vi med sportchef, samtliga tränare och spelare och tar tempen inför premiären. Studioprogrammet kommer ni kunna följa på vår Facebook-sida.

Hemmapremiär 30/9 - Fyll klacken!

Det kan väl knappast vara någon som vid det här laget missat att vi inleder på hemmaplan mot DIF fredag den 30 september? Sittplatserna är så när som på några stycken helt slutsålda och nu börjar även hemmaklacken bli full, 450 biljetter av 700 är sålda där. Förköp till hemmastå kostar premiären till ära endast 50 kr så vill DU vara helt säker att få uppleva denna magiska kväll på plats tillsammans med alla SSK:are så rekommenderas du att säkra din biljett idag! Klicka här för att komma till biljettsidan.