SSK söker redovisningsekonom samt ansvarig för supportershoppen

5 augusti 2019 18:02

SSK söker just nu kompetens för att tillsätta de två tjänsterna redovisningsekonom samt ansvarig för supportershoppen. Läs mer om tjänsterna här!


Redovisningsekonom

Är du en erfaren ekonom som trivs i en operativ roll? Vill du verka i en föränderlig och spännande miljö, där du får möjlighet arbeta brett med ekonomifrågor, redovisning och lön? Har du dessutom ett stort intresse för sport och för hockey i synnerhet, då kan vara just dig vi söker!

Som redovisningsekonom hos Södertälje Sportklubb kommer du arbeta självständigt och rapportera till klubbdirektör och styrelse vad gäller koncernens ekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

-Löpande bokföring i SSK och dess dotterbolag.

-Hantering av flöden gällande kund- och leverantörsfakturor samt bevakning och in- och utbetalningar.

-Hantera SSKs interna löner och ansvara för hela löneprocessen Löpande avstämningar samt bollplank/resurs för verksamhetens olika delar.

-Kontinuerlig kontakt med revisionsbolag, Skatteverket och andra samarbetspartners

-Upprättande av del- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer.

-Arbetsuppgifterna kan komma att variera något beroende på bakgrund och kompetens.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid fram till juni 2020, med goda chanser till förlängning.

Hos SSK värdesätter vi en god arbetsmiljö och hög kvalitet samt högt i tak. Man bör kunna ta för sig, vara beredd på högt tempo samt vara utåtriktad – föreningen ägs av dess medlemmar och bygger på dess partners engagemang varvid man alltid måste vara beredd på att representera SSK. Därför lägger SSK stor vikt vid personlighet och att du passar in i ”teamet SSK” samt dess miljö.

Vi söker dig som har:

-Minst certifierad utbildning som redovisningsekonom eller motsvarande inom företagsekonomi.

-Minst 3 – 5 års dokumenterad kompetens och arbetslivserfarenhet inom redovisning- och lönearbete.

-Goda kunskaper i Officepaketet (Excel, Word och Outlook).

-Goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift).

För att trivas och prestera i rollen är du strukturerad, noggrann och har välordnade arbetsmetoder. Vidare är du naturligt ansvarstagande, trivs med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt. Du har mycket god förmåga att samarbeta och bidrar till att skapa ett prestigelöst kommunikativt klimat där alla arbetar mot samma mål. Du är positiv och har förmåga att anpassa dig beroende på situation. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag 2019-08-21

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför gärna så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar SSK med Randstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Carlsson 073-075 23 25 eller Eva Wallin 073-343 41 28.

publicerad:2019-08-0

5ort:södertälje, stockholms

länkategori:ekonomi, redovisning, lön & inköpspecialisering:redovisning

omfattning:heltid

referensnummer:201236589sista

ansökningsdag:2019-08-21

kontakt:lotta carlsson, telefonnummer:0730752325

Om SSK

Södertälje SK (SSK) är en ideell förening som funnits sedan 1902 där ishockeyn och konståkningen är föreningens grund – då som nu. Numera har dock föreningen tre dotterbolag, ett vilande fastighetsbolag, ett kommersiellt bolag innefattande bl.a. konferens och event samt ett restaurangbolag så bredd och spännvidd inom organisationen är stor. Läs gärna mer om oss på www.sodertaljesk.se

Välkommen med din ansökan till tjänsten redovisningsekonom här!

SSK söker ansvarig för Supportershopen

Har du vana att arbeta med textilier, kollektioner, souvenirer- eller sportartiklar? Är du driven och självständig samt van att organisera, arbeta med logistik och har en hög servicemedvetenhet? Har du dessutom ett brinnande intresse för sport och hockey i synnerhet? Då är detta en roll för dig!

Som ansvarig för Södertälje SK Supportershop kommer du att vara med och utveckla vårt sortiment, ansvara för Supporter- och webshopen, du kommer vara ytterst ansvarig för att utveckla och driva SSK:s souvenirförsäljning framåt.

Uppdragsgivare: Södertälje SK

Ort: Södertälje

Omfattning: Heltid

Om rollen

Som ansvarig för Supportershopen hos Södertälje SK är du en del av teamet som dagligen stöttar och utvecklar klubbens verksamhet. Du spelar en viktig roll i arbetet med att stärka och bygga upp Södertälje SK:s varumärke och du ansvarar för att vidareutveckla klubbens souvenirförsäljning, både i shopen och över webben. Du ansvarar för att utveckla sortiment, logistiken och du har dagligen nära kontakt med många olika intressenter. I din roll ingår att bygga upp en nära kontakt med återförsäljare, driva utvecklingen av Shopen samt Webshopen framåt samt hela tiden vara proaktiv och vilja föra Södertälje SK framåt.

Vem är du?

-Du är relations- och samarbetsorienterad och använder din kreativa drivkraft till att skapa goda resultat. Du har förmågan att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ för att vi ska nå våra mål.

-Du har erfarenhet av att arbeta med E-handel, textil- eller sportartikelbranschen samt att du är van att arbeta med leverantörer och återförsäljare och förstår vikten av struktur och en välfungerande logistik. Du är van att träffa kunder och besitter en hög servicemedvetenhet.

-Som person beskriver du dig som en affärsorienterad do:er, driven och beslutsför. Du är samtidigt prestigelös och har förmågan att vara lyhörd för olika intressenter, flexibel och stresstålig.

För att lyckas i rollen har du:

• Relevant eftergymnasial utbildning. • Minst tio års relevant erfarenhet av E-handel, textil, kollektioner eller sportartiklar. • Erfarenhet av att arbeta med leverantörer och återförsäljare, utveckla ett sortiment, strukturera och organisera. • Erfarenhet av att arbeta med både B2B och B2C Det är en fördel om du även har: • Erfarenhet av butikschef • Erfarenhet av att driva E-handel • Vana vid oregelbundna arbetstider • Erfarenhet av ideellt arbete • Erfarenhet av säljande roller • Lokal förankring

Om Södertälje Sportklubb

Södertälje Sportklubb, SSK är en välkänd och anrik ishockeyklubb som bildades redan 1902, med syftet att organisera barn och ungdomars idrottande. Fokus var då på gymnastik, allmän idrott, fotboll, dragkamp och skridsko. I mitten av 20-talet vaknade intresset för ishockey och under de senaste 100 åren har Södertälje Sportklubb tränat och spelat ishockey. Sporten är idag klubbens självklara huvudfokus med ca 600 aktiva, flickor och pojkar i alla åldrar.

Södertälje Sportklubb har ett 50-tal medarbetare som brinner för verksamheten och vill vara med och bygga det goda samhället. Alltid med höga sportsliga ambitioner. SSK har blivit svensk mästare sju gånger och utgör idag ett nav för framgångsrikt idrottsutövande på orten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att ha din arbetsplats på vårt kontor i Scaniarinken i Södertälje

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Kontakta Magnus Karlsson på telefon 073 406 35 75 för mer information.

Välkommen med din ansökan till [email protected]!