Imorgon är det invigning av nya SSK-shoppen

25 november 2021 18:56

Från och med imorgon och under december månad kommer SSK-shoppen hålla öppet på Saltsjögatan 1. 10:00 imorgon slår vi upp portarna!


Invigning av SSK-shoppen på stan

Imorgon är det äntligen premiär för nya SSK-shoppen på stan! Självklart vill vi bjuda på lite extra guldkant och det gör vi i form av tilltugg och alkoholfritt bubbel samt finfina erbjudanden. Det kommer även att delas ut goodiebags fyllda med härligheter som man inte vill missa, de 100 första som är på plats och handlar på fredag kommer att få med sig en fin goodiebag hem med gåvor från Clean Drink, Fastighetsbyrån och CCM.

Försäsongströjan

Dessutom släpper vi årets specialdesignade försäsongströjor till försäljning - priset ligger på 1995:-! Förra året slingrade sig kön en bra bit långt innan öppning så det är först till kvarn som gäller! Vill du vara en av de som får med sig en av dessa snygga tröjor hem så får man se till att vara i god tid, 10:00 öppnar vi.

Träffa herrspelare

Efter lunch kommer ett gäng spelare från herrlaget och pratar hockey och kanske slår in en och annan julklapp och varför inte passa på att ta en bild eller få en autograf?

Erbjudanden!

Vi kommer bjuda på många fina erbjudanden under hela veckan. Vi kommer att ha 10% rabatt på ett helt köp samt upp till 50% på utvalda varor under hela premiärhelgen så passa på att shoppa dina favoritsouvenirer till ett bra pris. (gäller ej försäsongströjor)

Biljetter

MEN! Det tar inte slut där. Under både fredag och lördag kommer du även kunna ta del av ett maxat erbjudande. När du gör ett köp hos oss i butiken kommer du att få en gratisbiljett till kommande match som äger rum redan nu på lördag kl 15:00 mot Mora, har du redan biljett så kanske du kan bjuda med någon du tycker lite extra mycket om?

Det är även läge för dig som vill passa på att bjuda med hela tjocka släkten på hockey på lördag när vi möter Mora - fram till lördag får du köpa biljetter med hela 30% rabatt! Klicka här för att komma till biljettsidan.