Marcus Bohman bryter kontraktet med SSK: "Tyvärr ett beslut jag måste ta"

12 april 2019 10:54

Backen Marcus Bohman missade större delen av den gångna säsongen på grund av skadebekymmer. Nu står det tyvärr klart att 25-åringen inte kommer att spela för SSK nästa säsong. På grund av privata skäl har Bohman valt att bryta sitt kontrakt med klubben..


"Mitt hjärta slår för Södertälje Sportklubb. Ett lag som jag har älskat så länge jag kan minnas. Min dröm var alltid att få representera a-laget och att få slå mig på bröstet mot klacken när jag åkte ut på isen i Scaniarinken. Att alltid spela för det som är på bröstet och inte namnet på ryggen.

Att lämna klubben är inget beslut som varit det minsta lätt. Men det är tyvärr ett beslut jag måste ta. Men jag vill att alla fans ska veta att mitt SSK-hjärta slår för Södertälje Sportklubb, överallt alltid.

Jag vill samtidigt passa på att tacka spelare, tränare och alla andra människor runt klubben. Ett extra stort tack till Mats Pernhem som alltid stöttat mig och funnits där från den dag jag kom till klubben."

#37

Södertälje Sportklubb vill tacka Bohman för hans insatser i SSK-tröjan och önskar honom all lycka med det han tar sig an framöver.

Samtidigt hoppas vi att media och andra respekterar den knapphändiga informationen och låter Bohman och hans familj vara ifred.