Matchens profil: Mirey Saado

28 oktober 2021 09:18

Till kvällens match mot AIK är Mirey Saado matchens profil.


Namn: Mirey Saado

Ålder: 21 unga år

Familj: Mamma, pappa & storebror

Bor: Södertälje

Moderklubb: Fantastiska Södertälje Sport Klubb

Drömyrke vid sidan av hockeyn? Har kollat på Greys Anatomy sen jag var liten och har alltid drömt om att vara plastikkirurg eller pediatriker. Så något av de!

Två saker som är heliga för dig på matchdag? Mitt otroliga morgonkaffe är otroligt viktigt!! Men också en bra uppvärmning är allt för heligt för mig.

Vilka spelare hade du tagit ut i din drömfemma? Oj, denna var lite svår! Skulle nog säga Lundqvist i kassen, Jag och Erik Stenros på backen, Bim, Foppa och Ovechkin på toppen.

Du får byta liv för en dag, med vem och vad hade du gjort? Hade nog bytt liv med min kära mamma som är förstelärare för att se hur tuff hennes vardag är för att sedan veta hur jag ska underlätta för henne!

Häftigaste hockeyminne? Ännu en svår fråga, men skulle nog säga kvalet till Riksserien för ett x antal år sedan, där vi var 1 mål ifrån att komma upp till högsta ligan.

Vilken barnslig sak tycker du fortfarande om? Kan nog inte bara vara jag som har svårt att sova natten till julafton… Sen är Kalle Anka på julafton ett måste!

Du startar en restaurang, vad serverar du? Jag skulle nog servera riktigt bra kött och grymma desserter med ferrero rocher!!

Jobbigaste spelaren att möta i Damettan? Isabella Horvat är en riktig jävel på isen så skulle nog säga Isabella alla dagar i veckan, tur nog spelar hon i mitt lag!

Säg någonting du är fullkomligt usel på? Finns tyvärr en hel lista hahah men matematik är något jag verkligen är usel på!

Dold talang? Av någon konstig anledning är jag otroligt bra på att baka.

Vem är…

..den största slarvern?
hahahah måste vara Mindy!!

..lagets glädjespridare? de flesta är glada i laget men skulle nog välja mig själv på denna :)

..lagets dj?
Patty gör OFTAST ett bra jobb men ibland kanske jag föredrar mig själv haha

..sämst förlorare? Bimsan är alltid lika tjurig efter en förlust… Men hon har dock blivit lite bättre nu!