Vi har en riktig superfredag framför oss!

25 november 2022 05:45

Idag har vi en fullspäckad dag framför oss! Först invigning av nya shoppen på stan följt av superfredag i arenan med liveband följt av SSK-TAIF 19:00. Vi ses väl?


SUPERFREDAG!

Idag är det en riktig superfredag på alla sätt och vis.

Vi startar dagen kl 10:00 nere i Södertälje Centrum, Storgatan 15. Då inviger vi och slår upp portarna till den nya shoppen på stan som håller öppet fram till nyår. Varmt välkomna att spana in sortimentet, köpa biljetter eller bara snacka hockey.

Öppettider, vecka 47

Fredag 25 november, SSK-TAIF 19:00 - Shoppen på stan 10-19

Lördag 26 november - Shoppen på stan 10-16

Söndag 27 november, AIK-SSK 15:00 - Shoppen på stan 11-16

Händer i arenan ikväll?

Efter att vi spanat in den nya shoppen nere på stan så laddar vi för en helkväll i Scaniarinken. 17:30 öppnar vi där och kvällen till ära har vi grymma bandet Active som underhåller oss i Gallerian från öppning till matchens slut, alla är välkomna dit ingen speciell entré krävs annat än matchbiljett.

Gå 2 för 1 till kvällens match

Du har väl inte missat att du bokar 2 för 1 till kvällens match mot TAIF? Läge att bjuda in någon som vanligtvis inte går på hockey? Klicka här för att komma till bokning.

50% på alla biljetter under december

I och med BLUE Friday kan du från och med idag till och med söndag boka alla decembermatcher för halva priset, löjligt bra! Var med på resan ännu högre upp i tabellen! HÄR kommer du till biljettsidan.