Sebastian Dyk är tillbaka i SSK!
Publicerad: 2023-05-01
Han är tillbaka och det med besked, det nysignade avtalet sträcker sig över fyra säsonger. - Jag vill vara med och ge det en ärlig chans att gå upp, säger Dyk. Tack till ALLA som bidragit till Fansens och gjort värvningen av både Ludwig Blomstrand och Sebastian Dyk möjlig.

Sebastian Dyk tillbaka i SSK

Det är tack vare alla ER där hemma som bidragit till insamlingen Fansens som värvningen av Sebastian Dyk är möjlig. Han vänder tillbaka hem till Sverige efter fyra år i Finland. Med ett rykande färskt fyraårsavtal är han hemma igen för att ta SSK hela vägen till SHL.

Sportchef Emil Georgsson säger så här:

– Sebastian behöver väl ingen närmare presentation. Han är en spelare som jobbar hårt, har bra fart och framför allt ett giftigt skott. Han kommer vara till stor nytta offensivt. Det är en jätterolig värvning som vi tillsammans med supportrarna lyckats landa.

Talesperson för "Fansens", Ante Ahl, säger så här:

– Äntligen, äntligen fick vi en säsong där vi SSK:are kunde njuta av en skön grundserie! När sen planerna för säsongen 23/24 drog i gång så visade det sig att SSK hade stora planer på att plocka hem både Ludde Blomstrand och Sebbe Dyk. Det skulle däremot kosta en slant och kanske till och med göra så att ribban fick sänkas på övriga nyförvärv, då slog vi våra kloka huvuden ihop och startade upp Fansens 23/24. 7-8 eldsjälar inom SSK:s supporterskara började spåna efter endast ett par dagar kände vi alla att nu "kör vi" och resultatet vet vi ju, drygt 1,2 miljoner och bara 300 000 till målet på 1,5. Nu är vi jätteglada att Både Ledde och Dyk är klara men håller alla tummar att vi nu kan nå målet på 1,5 och att vi sedan kan få in en center och målvakt som killarna runt laget vill ha in. Välkomna, Sebbe och Ludde!

520 sålda kort - nu kör vi!

Det är redan 520 SSK:are som signat upp sig, fler ska vi bli. Säkra din plats till kommande säsong här!

Södertälje Sportklubb
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS