Imorgon fyller Södertälje Sportklubb 119 år och det vill vi fira tillsammans!

21 februari 2021 11:50

Det är fortsatt prövande tider och eftersom att ni inte kan besöka oss kommer vi istället bjuda på en maxad timme från Scaniarinken som ni kan följa hemifrån. Vi fyller 119 år och 19:00 startar vi igång sändningen på vår FB-sida!


Södertälje Sportklubb 119 år 22 februari 2021

Vi kan se det som ett för-firande inför nästa års stora jubileum - som vi såklart hoppas få fira tillsammans med alla er! Istället så gör vi det vi kan i dessa fortsatt tuffa pandemitider. Vi bjuder in till en kväll med oss live från Scaniarinken.

Sändningen startar 19:00

Vi kommer bjuda på en både det ena och det andra under timmen från Scaniarinken. Dels så gästas vi av Robban Andersson, Mikael Samuelsson, Nichlas Falk, Dennis Bozic och SSK-profilem Johan Karlsson. Där ska vi prata SSK-minnen, hockey, avslutningen på säsongen bland mycket annat. Sen har vi även bjussiga inslag nerifrån omklädningsrummet där vi hakat på Rasmus Kahilainen för att se hur han är på och vid sidan av isen. Vi har fått in fina hälsningar från SSK:are där hemma som vi såklart kommer dela med oss av. Sen kommer det såklart att bjudas på utlottningar av priser skänkta av våra fantastiska sponsorer. Det blir en kväll ni inte vill missa!

Vi ses 19:00 på Södertälje Sportklubb's facebook-sida. Sändningen kommer givetvis finnas kvar där för den som inte har möjlighet att se den live.