Studio SSK: Direktsändning från Scaniarinken med senaste nytt om lagbygget – seniorkontrakt till Lucas Feuk: "Jag är jätteglad"

29 mars 2019 10:38

Fredag och kl var 13.00. Då sände vi som vanligt direkt från Studio SSK med en lägesuppdatering från föreningen. I dag gästade Ulf Lundberg och Dennis Bozic studion och vi pratade om juniorverksamheten och avslöjade att J20:s 18-årige talang Lucas Feuk får seniorkontrakt nästa säsong.


SE ÄVEN: STUDIO SSK: Senaste nytt om lagbygget, juniorernas SM-slutspel och intervju med Sebastian Dyk: "SSK ligger nära hjärtat och jag kommer spela här igen"

SE ÄVEN: SSK-TV: J20-hjälten Emil Lind om segermålet mot HV71, succésäsongen och lagets chans på ny skräll: "Vi slår ur underläge"

I fredagens sändning från Studio SSK avslöjade vi att J20:s forward Lucas Feuk får seniorkontrakt till nästa säsong.

– Det känns jättekul, jag är jätteglad. Jag är nöjd med min säsong. Nu vill jag köra en bra sommarfys och komma väl förberedd inför nästa säsong, säger 18-åringen som kommer ha ett liknande upplägg som Filip Pilö och Hugo Gustafsson och kunna spela både J20 och a-lag.

– Målet är ju ta en plats i a-laget på fyra kedjor och vara med och bidra, säger Lucas Feuk till SSK-TV:

– Lucas är ytterligare en spelare från egna leden som är lovande. Han har redan spelat i a-laget, U18-landslaget, J20 och J18 denna säsong, som ännu ej är slut. Det är en giftig forward som kommer till lägen tack vare sin skridskoåkning och sitt hockeytänk. Lucas förstår även att han har mycket kvar att utveckla och vill verkligen jobba hårt för att göra det. säger Uld Lundberg om kontraktet.

Mer fakta om Lucas Feuk här!

SE ÄVEN: 17-årige juniortalangen med i truppen mot Västerås – taggat SSK ser fram mot publikfesten: "Älskar stödet"

SE ÄVEN: SSK-TV: Möt J20:s målkung som tagit steget från J18 med bravur – "Det har bara flutit på"

Kolla in mer om utvärderingen av förra säsongen, lagbygget och intervju med Lucas Feuk i fredagens Studio SSK här!

(På grund av tekniska problem föll första tre minuterna bort och sändningen startar i intervju med J18:s lagkapten Filip Lindén)