Publicerad: 2020-09-21
Vinst mot både Tullinge och SDE under förra veckan.

Damlaget spelade under förra veckan två träningsmatcher som slutade med vinst i båda.

FREDAG Tullinge - SSK 2-4 (0-2, 1-1, 1-1)

I fredags ställdes SSK borta mot Tullinge, en match som slutade med vinst 2-4, Tullinge försökte SSK kunde stänga matchen genom att göra sista målet i öppen kasse.

Skott: 15-56 (4-25, 2-20, 9-11)

SSK förde matchen över tre perioder men hade svårt att göra mål på ett Tullinge som i princip ställde upp en backlinje bestående av 5 spelare.

Lördag SSK - SDE 8 - 1 (1-0, 3-1, 4-0)

Träningsmatchen hemma i lördags mot SDE var en betydligt roligare match med mycket öppet spel på fria ytor, men det var också en match där SSK äntligen fick utdelning på skotten. Värt att notera är att Mindy gjorde hattrick i den 3 perioden och ökade på ledningen ordentligt.

Skott: 50-42 (11-11, 25-11, 14-20)

Kommande vecka spelar damlaget träningsmatch mot AIK hemma i Scaniarinken på söndag kl 16:00.