Publicerad: 2020-09-21
SSKs J20-lag var spelade tre matcher förra veckan och fick med en vinst i full tid och övertid. Läs matchreferaten från matcherna nedan.

Hv71 - SSK 5-2 (1-0, 4-1, 0-1)

Skott: 33-49

Hv kom ut direkt och satte en hög fart på spelet, men vi jobbade oss in i det och ju längre perioden gick ju mer lyckas vi ta över ute på isen. Vi vann skotten klart men lyckades inte få in pucken medan HV var effektiva och gjorde mål på de chanser de fick. En svår bortamatch men vi är ändå nöjda med prestationen och att det var vi som föder matchen, det plockar vi med oss.

Oskarshamn - SSK 4 - 7 (1-3, 2-2, 1-2)

Skott: 28-48

Vi pratade mycket om att vi behövde komma ut och vara med från start med det hårda jobbet och drivet mot mål, det som hände i den matchen var att vi inte alls var med från start. Vi kom istället ut och slarvade med våra grunder. Om det var för att vi trodde att vi var bättre än nykomlingen Oskarshamn eller att vi inte riktigt ville underkasta oss det stenhårda jobb som krävs låter vi vara osagt, vi lyckades iaf vinna matchen även om vi inte riktigt tycker vi är värda det.

Rögle - SSK 3 - 4 (0-2, 1-0, 2-1, 0-1)

Skott: 36-27

Rögle kom ut starkt, men den här matchen är vi (till skillnad från lördagens match mot IOK) med direkt från start och det kändes som vårt samtal efter lördagen - om att vi måste göra jobbet varje match och inte slarva med grunderna - gav önskad effekt. Vi gick iväg med en 2-0 ledning efter första där vi dessutom inte fick ett mål med oss trots att pucken var inne. Andra perioden präglades av utvisningar så det blev en ganska sönderryckt period, vi kom ut i tredje och gjorde 3-1, sen fick vi något ologiskt tre boxplay på rad vilket tog RBK in i matchen med ett 2-3 mål, sen räddade Mike straff med 30 sekunder kvar men när det är 1 sekund kvar lyckades de ändå kvittera. Dock så är truppen grymt stark så i övertid lyckades vi trycka dit 4-3.

Kommande vecka spelar J20 hemma på tisdag mot Färjestad kl 19:00 och på lördag hemma i kl 16:00 mot Malmö! Matcherna följer ni HÄR!