SSK dam går för säsongens tredje raka vinst

5 oktober 2019 18:43

Imorgon söndag möter SSK dam Haninge hemma i Scaniarinken kl 16:00. SSK har vunnit de två första matcherna stort och nu väntar tuffare motstånd och mer utav en värdemätare.


Huvudtränare för SSK Björn Pettersson ser fram emot morgondagen och lite tuffare motstånd.

”De två första lagen säger inte så mycket om vår kapacitet. Förmodligen är det de två lag som kommer att ligga på nedre halvan av tabellen när serien är färdigspelad. Glädjeämnet är att alla våra fyra forwards linjer med tre backpar har gjort mål i båda matcherna”, säger Björn.

Imorgon väntar Haninge som också inlett säsongen stark med två vinster.

”Imorgon vill jag att vi tar initiativet i matchen och vågar spela ut, utan rädsla att förlora. Vi har ett jämnt lag, vilket är otroligt viktigt under en lång säsong”, säger Björn om morgondagens drabbning.

Björn pratar om lagsammanhållningen och bredden i truppen, men att det finns spelare som inlett säsongen starkt. ” Som sagt, vi har ett väldigt jämnt lag. Den som har stuckit ut mest under de två första matcherna är utan tvekan Daniela Karlsson. Även Patricia A och Pandora N har haft en bra start på säsongen”.

Imorgon är det även World girl´s ice hockey weekend och i Scaniarinken kan alla tjejer få testa på att åka och förhoppningsvis hitta kärleken till isen. Mellan 12–14 får alla tjejer testa på att åka skridskor tillsammans med spelare från damlaget. Så kom till hallen och testa och stanna kvar och se damlaget möta Haninge kl 16:00, fri entré!

Laget imorgon:

Klara L - Lollo

1: a femman Mirey S - Alice - Daniela K - Sandra H - Isabella H

2: a femman Rebecka H - Denice - Linnea - Pandora N - Elle J

3: e femman Eleonora F - Patricia A - Sunna - Beatrice - Silvia