Supervecka med slutspelsfeber i Templet – de ställs J18 och J20 mot i SM-slutspelets åttondelar!

12 mars 2018 09:26

A-laget har hemmamatcher i slutspelsserien måndag och fredag. Däremellan blir det dubbla åttondelsfinaler för SSK:s juniorlag i SM-slutspelet. Här har du hela schemat för SSK:s supervecka i Scaniarinken!


A-laget inledde slutspelsserien i jakten på SHL-kval med förlust i Oskarshamn. Nu väntar AIK i ett hett länsderby på måndagskvällen. Därefter blir det Almtuna i Uppsala på onsdag innan det är dags för hemmamatch mot Björklöven på fredag följt av avslutningsomgång mot Pantern i Malmö på söndag.

J18 stod för två stabila insatser och slog ut Björklöven i 16-delsfinalen i två matcher, 7-3 hemma i Scaniarinken i torsdags och 5-4 i Umeå i lördags. Nu väntar Skellerfteå i åttondelsfinalen i SM som inleds med match i Scaniarinken på torsdag och returmöten i Skellefteå till helgen.

J20 som varit klara för SM-slutspel en längre tid går också in i SM-slutspelet i veckan. Anders Hultin och Andreas Lindbäcks grabbar ställs dock mot ett tufft motstånd då seriesegrarna Brynäs väntar i åttondelen som spelas i bäst av tre matcher. I den serien börjar SSK med hemmamatch på onsdag i Scaniarinken och därefter returmöten i Gävle till helgen.

Här är hela schemat för SSK:s lag i veckan – kom och heja fram lagen i Scaniarinken!

Måndag 19.00: SSK a-lag - AIK, slutspelsserien Onsdag 19.00: SSK J20 - Brynäs, åttondelsfinal i SM Torsdag 19.00: SSK J18 - Skellefteå, åttondelsfinal i SM Fredag 19.00: SSK a-lag – Björklöven, slutspelsserien