På fredag öppnar vi shoppen på stan!

21 november 2021 19:41

Succén från förra året är tillbaka! Vi öppnar en ny butik med start fredag som sedan håller öppet fram till nyår.


Shoppen på stan

Likt förra året slår vi nu upp en butik mitt i Södertälje centrum (gamla turistbyrån vid Saltsjötorget). Vi hoppas att få besök av minst lika många SSK-are som förra året och självklart bjuder vi alltid på en rykande färsk kopp kaffe.

Under hela december kommer vi hålla öppet shoppen på stan. Det kommer att fyllas på med spännande nyheter, blå-gula julklappar för både stora och små och självklart slår vi in klapparna! Har personen i fråga precis allt redan? Ja men så passar väl ett presentkort alldeles utmärkt. Presentkorten går att använda både i shoppen (på stan och i arenan) men även för biljett och mat och dryck kring match.

På fredag

På premiärdagen (26/11) kommer vi självklart bjuda på lite extra guldkant i form av tilltugg och alkoholfrittbubbel samt fin fina erbjudanden. Dessutom släpper vi årets specialdesignade försäsongströjor till försäljning! Förra året slingrade sig kön en bra bit långt innan öppning så det är först till kvarn som gäller!

Efter lunch kommer dessutom ett gäng spelare från herrlaget och pratar hockey och kanske slår in en och annan julklapp?

Stödklappen

Självklart är succén stödklappen tillbaka. Förra året hjälpte vi tillsammans många familjer runt om i Södertälje att få en lite ljusare jul. Köp en julklapp, märk med vem den lämpar sig för och lämna till oss i butiken så ser vi till att de hamnar hos familjer som verkligen behöver det. Tillsammans gör vi skilland!

Biljetter

Vill du köpa en matchbiljett kan vi givetvis även hjälpa till med det.

Öppettiderna vecka 47

x Fredag 10-18

x Lördag 10-15 (hemmamatch mot Mora, nedsläpp 15:00 klicka här för biljett)

x Söndag 11-15 (bortamatch Tingsryd - SSK, nedläpp 18:00)

Varmt välkomna in till oss med start fredag!