SSK dam klara seriesegrare i div 1 östra – välkomna på kval till SDHL torsdag 21/2 kl 19.00!

14 februari 2019 15:33

SSK dam blev i går seriesegrare i kavaj när Hammarby förlorade mot AIK och nu inte kan komma i kapp SSK. Damerna är därmed klara för kval till SDHL – där man i ett första steg möter Karlskrona i bäst av tre matcher. Första matchen spelas hemma i Scaniarinken nu på torsdag kl 19.00. Kom och stötta tjejerna mot högsta serien!


Efter att Hammarby förlorat mot AIK på onsdagen är SSK dam redan klara seriesegrare i kavaj trots att man har en match kvar att spela – AIK borta på söndag.

Men redan nu är det alltså klart att laget får kvala till SDHL. Det kvalet drar igång redan nästa vecka med play off i bäst av tre matcher mot seriesegrarna i södra serien Karlskrona.

Första matchen spelas i Scaniarinken nu på torsdag kl 19.00. Då storsatsar vi med riktigt matcharrangemang och intro samt att Supporterklubben är på plats. Det är gratis inträde till matchen och vi kommer även ha VIP-baren öppen för försäljning av kioskvaror, fika samt mat och dryck!

Kom och heja fram damerna mot SDHL!

Matchserien fortsätter sedan med match på söndag i Karlskrona och sedan en eventuell tredje match på måndagen, även denna i Karlskrona.

Vinnaren får sedan möta antingen Stockholmslaget SDE eller Göteborg i en direkt avgörande matchserie om uppflyttning till SDHL.