Veckans matcher för våra lag!

22 november 2021 19:10

Vi har en spännande matchvecka framför oss då det spelas ett helt gäng med matcher för våra lag. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till Scaniarinken för att stötta lagen på plats!


HERR

Vi kommer från en vecka som inledde trevande med match nere i Kristianstad som slutade i förlust men som avlutades med en islossning av välbehövligt slag när vi hemmaslog samma skånelag med 7-4. När man vet vilket problem målskyttet har varit känns det givetvis extra skönt att få till en sån match på hemmaplan. Nu laddar vi om för en vecka innehållande tre matcher, två borta och en hemma. I laget har det också skett en del förändringar. Lindberg och Smith har lämnat samtidigt som Matt Marcinew prsenterades i fredags. Han väntar på arbetstillstånd så exakt när han kan göra debut är ännu oklart.

På onsdag bär det av till Örnsköldsvik för säsongens första möte med tabelltvåan Modo. På lördag är det Mora hemma i Templet kl 15:00 som gäller,biljetter till den matchen hittar du här! På söndag är det den här veckan ingen vilodag utan det blir till att ännu en gång sätta sig på bussen men den här gången mot Tingsryd, den matchen startar 18:00.

DAM

Damlaget har veckan som gått fortsatt att imponera på isen och vann båda sina möten mot både SDE och Haninge. Förstakedjan med Pia Pren, Julija Blazinsek och Madeleine Noonan ligger topp-tre i den totala poängligan i Damettan Östra, Pia Pren leder med 42(!) poäng på 12 matcher. Imponerande är en underdrift.

Den här veckan spelar man borta på onsdag mot Kallhäll för att sedan ta sig an serieledarna Hammarby i Scaniarinken på söndag kl 12:00!

J20

Helgen gick bjöd på roadtrip söderut och två tighta matcher. I lördags spelade man i Scandinavium mot Frölunda i en match som slutade 4-3 till hemmalaget. På söndagen bar det av till Ängelholm och vi fick se ännu en tuff och jämn hockeymatch. 4-4 efter full tid innan avgörandet kom i förlängning, skön avslutning på en lång vecka.

Kommande vecka väntar dubbelmöte med Färjestad som inleds imorgon tisdag i Scaniarinken, 19:00 släpps pucken där. Returmöte i Löfbergs blir det på fredag med matchstart 19:00.

J18

J18 ligger just nu på en femteplats i tabellen, fyra poäng före jagande Lidingö. Man har haft en del problem med skador och sjukdomar och matcherna förra veckan slutade tyvärr med förlust mot både Täby och AIK.

Kommande vecka spelar man både borta och hemma och det finns god chans till revansch. Vi inleder på torsdag borta mot Nyköping för att sedan på söndag avsluta veckan hemma i Scaniarinken, 16:00 släpps pucken mot SDE.