NEDSLÄPP: Inför mötet borta mot Tingsryd

10 oktober 2019 20:06

Det var en besviken Christopher Liljewall som är noga med att alla behöver göra jobbet ute på isen. Ulf Lundberg är även han inte sen att påpeka att vi behöver bli jobbigare att möta vilket vi blir när alla ger allt ute på banan. Chans till revansch redan imorgon.


Ulf Lundberg säger såhär:

”Fokus nu är att göra verklighet av det vi pratar om. Vi har bra prestationer att referera till även om de hittills är få. Imorse innan ispasset hade vi ytterligare ett långt möte med hela gruppen. Kontentan är att vi är lätta att möta när inte alla gör jobbet fullt ut, men svåra att möta när alla gör det för det är först då som skickligheten i den här gruppen kommer fram. Det finns inga ursäkter. Vi jobbar hårt med kravställningen både på sig själv och gentemot varandra. Att vi skickar rätt signaler till varandra samt att vi ”släpper loss” energin så att den sprider sig. Vi har i vanlig ordning scoutat motståndarna ordentligt, men till 95 % handlar det om vad vi vill uträtta nere i Tingsryd”, säger Ulf Lundberg.

Nedsläpp är imorgon 19:00 nere i Nelson Garden Arena.

Läget i laget

Vi åker ner till Tingsryd med samma lag som spelade hemma mot Vita Hästen senast. Lucas Feuk är borta även denna veckan men förhoppningsvis tillbaka i spel nästa vecka.