NESLÄPP! Vi inleder helgens bortaturné med match ikväll mot Västervik

9 oktober 2020 08:50

Ikväll är det dags för match mot Västervik. Ett Västervik som inlett säsongen starkt med fem av sex poäng på bortaplan. För oss gäller det att hitta tillbaka till spelet vi hade i söndags. Pucken släpps 19:00 och ni följer som vanligt matchen på cmore.se.


Idag har det blivit dags för laget att sätta sig på bussen söderut för bortaturné och helgens första match som spelas redan ikväll mot Västervik. Ett Västervik som lyckats ta fem av sex poäng under sina två inledande (borta)matcher, vi kan räkna med en tuff batalj på planen ikväll alltså när Västervik har hemmapremiär för säsongen.

Vi kommer med en förlust i bagaget från senaste matchen mot Almtuna där vi inte alls lyckas komma upp i den nivå som vi vill spela. Det gäller att hitta tillbaka till spelet vi hade mot Västerås i söndags. Det kommer att ske lite förändringar i laget iom att Christopher Bengtsson utgick skadad i den senaste match. Istället är det Carl Becker som får chansen igen och han kliver in tillsammans med Anton Heikkinen och Lukas Vejdemo. Även backparen kommer att se lite annorlunda ut. Hjelm och Bouchard är intakta, von Sivers och Falk kommer spela ihop samt Bobbo och Malmström. Axel kommer att spelas in under matchen. Vem som står ikväll släpps tillsammans med laguppställningen ett par timmar innan match.

Pucken släpps 19:00 i Plivit Arena och ni följer den som vanligt på Cmore!