SEB & SSK förlänger samarbetet!

9 juni 2020 18:42

Idag kan vi stolt presentera ännu en förlängning på företagssidan - SEB väljer att fortsätta sitt samarbete tillsammans med SSK. - Det är glädjande att vi fortsätter samarbetet med SEB och deras tydliga ambition och riktning med sitt engagemang ligger i linje med SSK:s mission, säger SSK:s klubbdirektör Robert Andersson.


SSK & SEB förlänger!

Vi är glada över stödet och engagemanget som finns kring SSK. Idag kan vi stolt presentera att SEB fortsätter att sponsra SSK även nästa säsong.

  • SEB Södertälje vill fortsätta vara stolt sponsor till SSK Dam. Vi är glada för att kunna vara med och bidra till en fortsatt utveckling av damsatsningen i Södertälje SK. Samarbetet ger oss möjlighet att göra skillnad och verka för en ökad jämställdhet samt hållbar integration inom idrotten och samhället. Vi ser fram emot spännande matcher i Scaniarinken under hösten och önskar tjejerna all framgång. Nu kör vi, säger SEB Södertäljes kontorschef Tomas Onsfalk.

Även klubbdirektör Robert Andersson är glad att kunna förlänga ytterligare ett år med SEB.

  • Det är glädjande att vi fortsätter samarbetet med SEB och deras tydliga ambition och riktning med sitt engagemang ligger i linje med SSKs mission, säger Robert Andersson.