Södertälje Sportklubb i sorg

26 juli 2021 11:34

Vi har nåtts av det oerhört sorgliga beskedet att vår spelare Louise ”Lollo” Hård omkommit i en trafikolycka under söndagskvällen. Våra tankar går nu till hennes familj och nära anhöriga som behöver all stöttning de kan få i denna svåra stund.


Vi har nåtts av det oerhört sorgliga beskedet att vår spelare Louise ”Lollo” Hård omkommit i en trafikolycka under söndagskvällen.

Lollo var förutom en duktig ishockeymålvakt en otrolig lagkamrat och vän som vi alla kommer minnas med värme. Alla som på ett eller annat sätt haft privilegiet att träffa Lollo kan vittna om vilken fantastisk människa hon var och hennes vilja att stötta yngre spelare i klubben och hennes förmåga att sprida glädje omkring sig.

Det är med stor sorg vi tvingas författa dessa ofattbara rader och våra tankar går nu till hennes familj och nära anhöriga som behöver all stöttning de kan få i denna svåra stund.

Krisstöd

På måndagsförmiddagen gick Södertälje kommun ut med att man aktiverat ett krisstöd, efter den allvarliga bilolyckan på söndagen.

I Sankta Ragnhilds kyrka, och i Sankta Ragnhildsgården, finns under måndagen både diakoner från Svenska kyrkan och kuratorer från kommunen på plats. I kyrkan kommer samtalsstödet finnas tillgängligt fram till klockan 17, och Sankta Ragnhildsgården håller öppet till klockan 19.