Seger i avslutande träningsmatchen
Publicerad: 2021-09-21
En bra förstaperiod och en stark avslutning gjorde så vi gick segrande ur kvällens match mot Hästen, siffrorna skrevs tillslut till 2-4 och lagkapten Alba blev tvåmålsskytt.

Det blev tillsist en väldigt efterlängtad seger i den sista träningsmatchen för säsongen. Emil Alba x2, Felix Olsson och Brett Pollock gjorde målen i afton.

Vita Hästen–Södertälje 2–4 (0–1, 2–0, 0–3)

Första perioden: 0–1 (9.09) Emil Alba

Andra perioden: 1–1 (29.34) Elliot Lorraine (Philip Alftberg), 2–1 (37.48) Victor Björkung (Colby Sissons) PP

Tredje perioden: 2–2 (48.25) Felix Olsson (Jonatan Harju) 2–3 (57.51) Emil Alba (Colin Smith, Andreas Hjelm) PP, 2–4 (59.48) Brett Pollock (Colin Smith) mål i tom kasse

Skott: 23–22 (4–9, 14–4, 5–9)

Utvisningar: Vita Hästen: 5x2. SSK: 5x2

SERIEPREMIÄR! Södertälje - Björklöven

Biljetterna är slut sedan länge, men du kan ställa dig i kö (genom att klicka dig vidare mot ett biljettköp) där vi i mån av plats från säsongare som lånar ut sina biljetter kommer släppa upp för köp. Håll utkik i mejlkorgen om det är så att du står i kö! Här kommer du till biljettsidan. Du kan även köpa biljett till matchen nästa onsdag när vi åter får fylla Templet!

Är det så att suget att gå på seriepremiär är för stort och du står utan biljett kan du fortfarande boka bord i Restaurang Rinkside, klicka dig vidare här för mer info!