Studio SSK med direktsänt uppsnack och senaste nytt inför kvällens match SSK-Björklöven

16 januari 2019 09:00

Klassikermöte i Scaniarinken med formstarkt SSK som får besök av Björklöven. Studio SSK snackade upp matchen från kl 18.00 med assisterande coach Dennis Bozic och expert Andreas Appelgren som gäster.


SE ÄVEN: Välkomna på hockeymanifestation med skridskodisco, gratis ishockey och SSK-festen lördag 16/2 SSK-Modo – så gör du för att stötta evenemanget!

SE ÄVEN: NEDSLÄPP: SSK i storform tar emot Björklöven hemma i Scaniarinken – då väntar debut och comeback: "Jag är sjukt spelsugen"

Kolla in Studio SSK:s uppsnack inför SSK-Björklöven här!

NEDSLÄPP: SSK - Björklöven

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 37

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Onsdag 16/1 kl 19.00

LÄGET I LAGET: På backsidan är fortfarande Nicklas Grossmann, Jacob Spångberg och Marcus Bohman skadade och dessutom åkte Marcus Karlström på en smäll i fredagens match mot Pantern och kommer vara borta 1-2 veckor. På forwardssidan är Stefan Gråhns och David Åslin ännu inte helt tillbaka. Däremot gör Ludvig Blomdtrand comeback efter att ha missat ca fyra veckort på grund av en underkroppsskada. Emil Bejmo är avstängd januari ut och Lucas Feuk är tillbaka i J20 efter att ha varit med a-laget förra veckan. För nyförvärvet Martin Janolhs väntar dock debut i SSK-tröjan inför nya hemmapubliken i Scaniarinken.

Boka biljett till matchen online här!

Kolla in eftersnack och spelarintervjuer efter matchen här!