NEDSLÄPP: Inför SSK-BIK!

9 januari 2020 17:50

Imorgon är det återigen matchdags i Scaniarinken när BIK Karlskoga kommer på besök.


Igår fick vi med oss två poäng hem från Tingsryd efter att Nick Olesen avgjort till vår fördel på straffar. En svängig tillställning med ett taggat hemmalag som spelade inför fulla läktare. Ludwig Blomstrand & co. visade återigen vilken galen poängform de har för tillfället. "Blomman" satte ledningsmålet och Olesen satte sedan kvitteringspucken till 2-2 och två straffar under straffläggningen. Ej att förglömma Christopher Liljewll som gör ett gediget arbete och är en bidragande orsak till att kedjan funkar så bra för tillfället. Hugo Gustafsson visade även att han är tillbaka med besked, placerade iskallt en puck i nätet i ett viktigt skede av matchen.

Återigen en match där vi under spelets gång tappar en ledning men lyckas jobba oss tillbaka och få med oss två pinnar hem vilket även betyder 6 raka matcher med poäng. Imoron kommer ett revanschsuget BIK som under onsdagen förlorade mot Mora på hemmaplan så vi bör vara beredda på energi ute på banan från bortalaget. Vi har mötts två gånger tidigare i höst där BIK hittills fått med sig alla poäng, dock har vi haft ledningen inför den tredje men tappat. Vi hoppas på revansch imorgon.

Vi hoppas på att så många SSK:are som möjligt kommer till Templet imorgon, vi behöver allt stöd från läktaren vi kan få!

Biljett till matchen hittar du HÄR!

Vi ses i Templet imorgon!