SSK dam förstärker - Välkommen Danijela!

21 januari 2020 20:00

SSK dam får förstärkning av landslagsmeriterade Danijela Rundqvist. Hon är en av Sveriges främsta genom tiderna och vi är otroligt glada och stolta att hon väljer att spela med oss under serie-avslutningen.


SSK's damlag får förstärkning under seriens sista hemmamatcher utav ingen mindre än Danijela Rundqvist. Danijela är en utav Sveriges främsta hockeyspelare genom tiderna och har både OS-medaljer och SM-guld i bagaget. Meritlistan kan göras lång och hon har under sin karrär även hunnit med att testa på proffslivet i Ryssland. En minst sagt meriterad värvning med andra ord.

Huvudtränare Björn Pettersson säger såhär om att få in Danijela i laget:

"Otroligt roligt för svensk damhockey i allmänhet och såklart för oss i SSK i synnerhet. Danijela är en stor förebild för många dam och flickspelare runt om i landet. Att hon ställer upp för oss betyder jättemycket".

Danijela har träntat några pass med laget och debuterar i SSK-tröjan på Scaniarinkens is på torsdag när vi gästas utav AIK kl 19.00. Tjejerna fightas fortfarande om den eftertraktade SDHL-kvalplatsen och behöver allt stöd de kan få! Hoppas så många som möjligt sluter upp till den viktiga matchen.

Intervju med Danijela kommer på hemsidan inför torsdagens match.