Seriepremär borta mot Östersund!

23 september 2022 06:51

Äntligen är dagen här, som vi väntat och längtat! Det har blivit dags för seriepremiär och vi inleder på bortais mot nykomlingen Östersund och det ryktas om ett rejält bortafölje på läktaren. Kvällens match vill du inte missa och kan du inte vara på plats i Östersund följer du matchen som vanligt på C more.


SERIEPREMIÄR - Östersund vs SSK

Äntligen har det blivit dags.. Hösten är i antågande och stunden vi längtat efter en lång sommar är äntligen här. Den där bubblande känslan i kroppen som bara infinner sig en matchdag och inte minst en premiärdag gör sig åter påmind efter att ha legat vilande i kroppen under sommaren. Arbetet fram till idag har varit både hårt och tufft. Otaliga är de timmar som har avverkats i gymmet med just den här dagens som målbild. Ett gäng träningsmatcher har spelats och i år har det dessutom varit fler vinster än förluster. I Norge bjöd vi på segerturné och även Skoda Trophy kammade vi hem. Vi är redo. Vi är redo att dra i gång den HockeyAllsvenska säsongen 22/23.

– Man har märkt det på killarna hela veckan, hur tända de är. Det är ett gäng som bara vill komma i gång och få spela. Man tycker inte att försäsongen är så speciellt lång när man väl drar i gång men sista tiden känner man alltid hur mycket man längtar efter att få spela på riktigt och tävla om poäng igen. Vi har allting att vinna ikväll, det är inget snack om saken. Pressen ikväll ligger på Östersund att visa upp sig för sina fans på hemmaplan att de har i HockeyAllsvenskan att göra. Vi ska kliva ut och fokusera på det vi ska göra. Vi ska spela vårt spel och se till att vara redo. Ha bra bedömningar på isen och framför allt prioritera det hårda jobbet. Sen har vi ett kreativt, skickligt lag och det ska vi definitivt utnyttja, säger headcoach Magnus Bogren.

Se kvällens match på C more

Kvällens match följer du givetvis på C more. Har du inte tecknat upp dig kan du ta del av ett fint erbjudande där du både får ett maxat utbud samtidigt som du stöttar SSK. Läs mer här.

FYLL KLACKEN!

En vecka kvar till den riktiga dagen D - hemmapremiär! Då tar vi emot den andra HockeyAllsvenska nykomlingen Djurgården. Det är ett galet tryck på matchen och bara drygt 100 biljetter kvar i klacken. Säkra din plats redan idag!

Kvällens lag

Kvällens laguppställning släpps här på hemsidan två timmar innan nedsläpp.