SSK tar in spelare på tryout

15 maj 2017 15:41

SSK har kommit överens med en back och en forward om tryout fram till och med den andra september. Det handlar om backen Sebastian Owuya, senast i Sundsvall samt forwarden Hampus Olsson, senast i Kallinge/Ronneby.


Mats Waltin kommenterar de två spelarna
- Sebastian Owuya är en stor och stark defensiv back som kommer ge oss power runt den egna kassen och i försvarszonen. Det är en spelare med en härlig attityd som inte viker undan.
Även Hampus Olsson är en stor kille. En powerforward med styrka, kraft och fart. En intressant, modern och tuff forward. Det känns både kul och inspirerande att de ansluter med en längre tryoutperiod. Jag tror detta kommer leda till något väldigt positivt för de själva och för laget.

Hampus Olsson kommenterar
- Jag är sjukt taggad och förväntansfull, det är bara för mig att gå in och köra och göra mitt bästa. Jag ser väl mig själv som en aggressiv spelare, en storväxt powerforward som kör hårt. Jag tycker det känns väldigt roligt och jag är väldigt nöjd med att få den här chansen via ett tryout.

Sebastian Owuya kommenterar
- Det känns kul att få chansen. Jag vet vad jag kan och jag gör vad som krävs och det vill jag visa under den här perioden. Min främsta styrka ligger i det defensiva och jag försöker alltid spela efter den första tanken. Det ska vara jobbigt att möta mig ute på isen där jag framför allt vill stå för stabilitet men jag tacklar gärna om chansen kommer.

Följ lagbygget här