Cole Cassels klar för SSK!

26 juli 2022 17:28

Efter en fantastisk "Fansens-insamling" där vi samlat in över 700.000kr är vi otroligt glada att kunna presentera pusselbit nummer två - spetscentern Cole Cassels.


Cole Cassels klar för spel i SSK

Trots sommar och sol har sportchef Georgsson inte legat på latsidan. Sportchefen har på en tuff marknad med hård konkurrens nu landat ännu ett nyförvärv i form av 27-årige centern Cole Cassels. Cole kommer senast från flera säsonger i AHL där han senaste säsongen stod för 25 poäng.

– Det känns riktigt kul att vi lyckats landa Cole. Vi har fått idel bra referenser kring honom och det är en spelare vi förväntar oss ska kunna leda laget både på och utanför isen. Cole en tvåvägscenter med bra speluppfattning. Han kommer med massvis av erfarenhet tack vare att han spelat över 300 matcher i AHL samt spel i tyska högsta ligan trots att han bara är 27 år gammal. Han är mer av en framspelare än avslutare men har ett bra skott som vi hoppas då se mycket kommande säsong. Sen är han även en skicklig tekare. Sen vill jag avslutningsvis rikta ett stort TACK till alla som bidragit via Fansens. Det har möjliggjort att vi kunnat ro denna värvning i land, säger sportchef Emil Georgsson.

Kontraktet är skrivet över kommande säsong.