Nästa vecka tillträder nya klubbdirektören Robban Andersson!

27 november 2019 17:00

I september kunde vi presentera att Robban Andersson blir ny klubbdirektör i SSK, på måndag tillträder han. Vi är väldigt glada över detta och ser med spänning framemot att få Robban på plats i Scaniarinken.


"ÄNTLIGEN!

I början på december är det dags för ett nytt kapitel för mig, nu som klubbdirektör i SSK.

Det är med stor ödmjukhet som jag tar mig an uppdraget i SSK. Jag har massor att lära i min nya roll, men ser fram emot det med mycket energi och en stor portion nyfikenhet och tillförsikt.

Även om jag tjuvstartat lite för att skapa mig en bild över terrängen i och omkring SSK så kommer den första tiden att bestå i att just att samla information och analysera. Allt från att träffa och lära känna nya kollegor till att träffa samarbetspartners, de senare inkluderar både organisationer och personer som har en stor betydelse för klubben idag och i framtiden.

Därefter, eller parallellt, kommer vi tillsammans skissa på vad vi ska åstadkomma tillsammans - varje dag med hårt och målmedvetet arbete men även i ett längre perspektiv.

Vi ses i Scaniarinken!

Robban Andersson

PS. Jag kan inte nog hylla SBBK och alla personer som med gigantiska klubbhjärtan burit klubben på sina axlar till de framgångar (och motgångar) vi haft tillsammans under de senaste åtta åren, ingen nämnd ingen glömd. TACK! DS."