Nu fyller vi Templet!

1 mars 2021 17:26

På lördag när vi spelar hemma i Scaniarinken mot AIK har det blivit dags för årets Hockeymanifestation. I vanliga fall är det årets publikfest men i år blir det annorlunda - vi får istället se till att fylla Templet digitalt!


Hockeymanifestationen 20/21 – nu fyller vi Templet!

Nu på lördag den 6 mars så gästar AIK oss här hemma i Templet för andra gången den här säsongen och det har även blivit dags för årets Hockeymanifestation. I vanliga fall hade uppladdningen redan startat och lördagen hade blivit en publikfest att minnas för lång tid framöver men i år är inte som andra år. Hockeymanifestationen har ägt rum vid ett tillfälle varje säsong sedan 2009 där vi bjudit in alla Södertäljebor till match för att främja hockeyintresset och förhoppningsvis fånga nya framtida SSK-are. Eftersom vi är mitt uppe i en mycket speciell säsong så snuvas vi på folkfesten som vi är vana vid under Hockeymanifestationen. Vi vill ändå passa på att uppmärksamma hockeyn som är SÅ viktig i vår stad, låt den fortsätta vara det och hjälp oss sprida budskapet.

Vi finns här och väntar tålmodigt tills dess att vi alla kan samlas här i Templet igen. Det som är nytt för i år är att vi istället fyller Templet digitalt! Därför säljer vi nu soffbiljetter för 25kr/st. Vore det inte häftigt om vi kunde fylla Scaniarinken till max?! Visst minns vi vilken stämning vi har när Scaniarinken är fullsatt? Nu när vi dessutom är i full gång med att jaga slutspelsplats så hade förmodligen taket lyft om vi kunnat spela inför fullsatta läktare nu på lördag mot ärkerivalen AIK.

Vi längtar som aldrig förr efter fullsatta läktare tillsammans med alla ER! Tillsammans med SSK-familjen. Att få skrika sig hes och vara med och sjunga fram laget till tre nya friska poäng men som läget är just nu så får det vänta. Tänk att det snart är ett helt år sedan vi gjorde sist. Inte kunde vi väl då drömma om att vi skulle spela en hel säsong inför tomma läktare. Men nu är det den verkligheten vi lever i och det vi kan konstatera är att stödet från alla ER har varit starkare än någonsin. Låt Södertälje vara en stad som fortsätter andas ishockey!

”Att vi har Sveriges bästa supportrar är det väl ingen som kan säga emot efter en säsong där i princip 100% ”står kvar” med sina säsongskort, köper soffbiljetter och satte alla tiders rekord i en snabbt insamlad miljon. Det är ovärderligt!

Som en sista kraftansträngning för att jaga ut de corona-spöken som finns i Templet den här säsongen hoppas vi kunna ge laget en digital support motsvarande fulla läktare (6.250 personer) i den viktiga hemmamatchen mot AIK. Det stödet kommer laget känna!

Och det fina med köpa ”soffbiljetter” till just denna match är att våra sponsorer bidrar med ca 100 kronor extra per köpt biljett, vilket är en fantastisk gest både mot klubben men även mot de supportrar som vill bidra. Köper man alltså 10 biljetter så går sponsorerna in med 1000 kr!, fantastiskt”, säger klubbdirektör Robban Andersson.

Köp soffbiljett

Soffbiljetterna till Hockeymanifestationen kostar 25kr/st och du väljer själv hur många biljetter du vill köpa. För varje såld biljett kliver våra partners i sin tur in med (i skrivande stund) 88,50kr.

Varje biljett kommer även att omvandlas till en lott i ett lotteri av finfina priser som kommer att lottas ut under lördagens match. Ju fler lotter/biljetter du köper desto större är dina chanser att vinna. I prispotten hittar vi bland annat:

– Två vinnare får säsongskort till säsongen 21/22

– Två vinnare får en äkta matchtröja från säsongen 20/21

– En vinnare får en helkväll i Rinkside för dig och en gäst

Dragningen kommer att ske under lördagens match. Vinnarna presenteras på hemsidan och kontaktas personligen efter lördagens match.

Vill du som företag vara med och stötta Hockeymanifestationen kontakta: [email protected] alt. [email protected]