Greg Squires klar för spel i SSK

25 december 2021 16:24

Vi förstärker offensiven ytterligare i form av den rutinerade forwarden Greg Squires. Han kommer senast från spel i KHL med klubben Kunlun Red Star. Kontraktet sträcker sig över hela säsongen.


Greg Squires ansluter till SSK

Innan julhelgen kunde vi presentera att Dragan Umicevic gör comeback och flyttar hem och idag har vi ytterligare en offensiv förstärkning i form av den amerikanska forwarden Greg Squires. Squires har tidigare spelat HockeyAllsvenskan och representerade IK Oskarshamn, den säsongen gjorde han 44 poäng på 51 matcher. Han har även erfarenhet av både SHL- och KHL-spel.

– Vi är glada att kunna presentera Greg Squires som vårt senaste tillskott till laget. Greg är en spelskicklig forward som har snabba fötter samt en förmåga att skapa chanser. Han kommer att addera offensiv spets och fart, hans egenskaper gör honom till ett hot i PP. Vi är övertgade om att Greg, med sin erfarenhet från SHL och KHL, kommer komma in och hjälpa gruppen på ett positivt sätt, kommenterar Rickard Öquist.

Kontraket sträcker sig över hela den pågående sässongen och han ansluter till laget i början på januari. Läs mer om Greg här.