Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Pantern
PAN

NEDSLÄPP: Hemmapremiär för SSK som vill fortsätta pressa motståndarna högt - "Otroligt kul att åka ut här i Scaniarinken"

22 september 2018 16:44

SSK stod för en god prestation i Oskarshamn i seriepremiären men utvisningarna ställde till det i slutet och laget föll med 5-3. Nu väntar hemmapremiär mot IK Pantern på söndagen. Och laget är laddat.


Säkra biljett i hemmapremiären redan i dag - boka biljett i dag!

SE ÄVEN: SSK värvar kanadensisk poängspelare – Lindsay Sparks klar för klubben: "Han vet var målet är beläget"

SE ÄVEN: SSK-TV: Höjdpunkter från SSK-Oskarshamn - kolla in SSK:s mål i premiären här!

– Vi gör bra prestation, men sedan är det såklart tufft med sex raka utvisningar varav fyra i sista perioden, men vi letar inte ursäkter utan får hantera det, säger Ulf Lundberg som var nöjd med lagets presspel vilken han vill ta med sig i matchen mot Pantern på söndagen.

– Vi återvann mycket puckar med vårt presspel. För det krävs en jätteaktivitet med mycket skridskoåkning och smartness och att hela femman är med. Det gjorde vi bra och tar med oss till i morgon.

Kolla in SSK-TV:s intervju med Ulf Lunberg här!

Även spelarna är laddade och ser fram emot att spela inför hemmafansen. Något man fick ett smakprov av i fredags då Supporterklubben var på plats med två bussar och bjöd på ett rejält flagghav vid entrén på isen.

– Det var häftigt. Fansen är grymma och jag ser verkligen fram emot att få åka ut inför dem här hemma, säger David Åslin som trots att poängen uteblivit än så länge känner sig i fin fysik form.

– Det känns bra. Jag känner mig pigg i kroppen och i benen så det ska bli otroligt kul att åka ut här i Scaniarinken i morgon, säger han till SSK-TV.

Kolla in SSK-TV:s intervju med David Åslin här!

Säkra biljett i hemmapremiären redan i dag - boka biljett i dag!

NEDSLÄPP: SSK-IK Pantern

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 2

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Söndag 23/9 Kl 17.30

LÄGET I LAGET: Inga nya skador och den enda som saknas i truppen är Stefan Johansson som rehabtränar efter en operation.