Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Vita Hästen
VIT

NEDSLÄPP: Dags för #FyllTemplet-match när Vita Hästen kommer på besök i Scaniarinken - "Hoppas det kommer mycket folk och ett jäkla drag"

26 oktober 2018 09:38

Hockeyfredag och SSK tar emot Vita Hästen i Scaniarinken. Då väntas fullt drag i Templet med start redan kl 17.00 med AW i Rinkside bar med Happy hour och trubadur. Kom i tid och värm upp tillsammans med andra härliga SSK:are. Här är Nedsläpp med Uffe Lundberg!


Förbokningskampanjerna inför #FyllTemplet-matchen har nu stängts online men gratis på ståplats och gratis för alla skolungdomar upp till 19 år gäller även på plats i arenan. Läs mer om dessa här!

SE ÄVEN: #FyllTemplet - dags att få Templet att gunga – ta med alla du känner plus några till på hockeyfredag i Scaniarinken!

SSK var kvar i Örnsköldsvik på torsdagen men Ulf Lundberg var med i Studio SSK via länk efter lagets isträning i Fjällräven center. Se klippet nedan. Dessutom sänder Studio SSK som vanligt direkt kl 18.00 med senaste nytt inför matchen och även direkt efter matchen med analyser och spelarintervjuer.

NEDSLÄPP: SSK-Vita Hästen

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 13

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Fredag 26/9 kl 19.00

LÄGET I LAGET: Inga nya skador alla är spelklara för matchen mot Vita Hästen.

HÅLL KOLL PÅ: Lindsay Sparks. Den kanadensiske centern visade både snabbhet, teknik och aggressivitet i matchen mot Modo. Får hela kedjan det att lossna kan han bli farlig framöver. Potentiell publikfavorit.