Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Björklöven
IFB

NEDSLÄPP: Ulf Lundberg hyllar backreserverna inför Björklöven - "Ser inte ut som en debut"

1 november 2018 12:35

SSK tränade på is i Malmö på torsdagsförmiddagen. Tränare Ulf Lundberg var med i Studio SSK på länk direkt efteråt och gav oss sin bild av segern mot pantern samt senaste nytt inför hemmamatchen mot Björklöven. Där SSK som det ser ut ställer upp med samma trupp som senast. "Vi utgår från att det är samma gäng som ska göra det i morgon"


GULDFREDAG! Välkomna på Södertäljes fetaste AW – fullt ös med Happy hour, hockeyquiz och liveband på scen!

Efter segermatchen mot Pantern i Malmö på onsdagskvällen väntar Björklöven hemma i Scaniarinken på fredagskvällen. Backsidan är fortfarande vingklippt och SSK fortsätter ställa samma lag på isen som mot Pantern. Därmed får unge 18-årige juniorbacken och egna produkten Filip Pilö chansen igen då Ulf Lundberg var väldigt nöjd med backarnas insats mot Pantern.

– Om vi börjar med Pilö ser det ju inte ut som en debut. Han såg väldigt varm ut i kläderna och gjorde rätt saker vid rätt tillfällen, säger tränare Ulf Lundberg som även berömde Petter Hansson och Henrik Malmströms insatser.

Motståndet Björklöven ligger på tiondeplats i tabellen. Efter en trög inledning har det favorittippade laget kommit igång och kommer med två raka hemmasegrar i ryggen.

– De har fått rull på det igen. Vi gjorde en ganska svag insats däruppe där vi bjöd på lite för mycket. Vi är förberedda på att det är stenhårt arbete som gäller i morgon. Det går inte att fuska en millimeter, säger Ulf Lundberg.

Ulf Lundberg var med på länk i Studio SSK:s direktsändning på torsdagsförmiddagen. Kolla in reprisen här!

NEDSLÄPP: SSK-Björklöven

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 15

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Onsdag 31/10, kl 19.00

LÄGET I LAGET: Alla forwards fortsatt tillgängliga men på backsidan saknas kvartetten Nicklas Grossmann, Stefan Johansson, Marcus Bohman och Marcus Fagerudd. SSK fortsätter med samma trupp som i segermatchen mot Pantern och spelar med sex backar.

HÅLL KOLL PÅ: 18-årige junioren Filip Pilö. Södertäljekille och egen produkt som fick chansen i matchen mot Pantern – och tog den. Får med all sannolikhet förtroende igen från start mot Björklöven.