Hemma
Almtuna
AIS
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: Dags för sista matchen innan uppehållet – Filip Pilö får avsluta höstlovet med ännu en seniormatch: "Gäller att få en bra start och att vi håller oss till gameplanen"

4 november 2018 09:53

Nicklas Grossmann är tillbaka i laget mot Almtuna på söndagskvällen. Med till Uppsala åker även 18-årige Filip Pilö som seniordebuterade i veckan. Här är nedsläpp med intervjuer med Ulf Lundberg och Filip Pilö.


SE ÄVEN: Välkomna på skridskodisco och damhockey i Scaniarinken när SSK möter Hammarby söndag 4 november!

SSK-TV: Tre poäng i härlig fredagsfest i Templet – kolla in eftersnack och spelarintervjuer i Studio SSK:s livesändning direkt efter matchen!

NEDSLÄPP: Almtuna-SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 16

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Söndag 4/11 kl 17.30

LÄGET I LAGET: Lagkapten Nicklas Grossmann är tillbaka i laget efter två matchers skadefrånvaro. Saknas gör dock alltjämt backarna Marcus Bohman, Stefan Johansson och Marcus Fagerudd. SSK åker till Uppsala med sju backar och 13 forwards. Thom Flodqvist är inte med i truppen.

Tre raka segrar men Ulf Lundberg var trots 3-0 inte nöjd med alla bitar i matchen mot Björklöven och poängterar vikten av att behålla ödmjukheten i matchen mot Almtuna på söndagen - där lagkapten Nicklas Grossmann är tillbaka och stärker upp den vingklippta backsidan.

SSK ligger för närvarande på en sjunde plats i tabellen och Almtuna ligger elva. Laget kommer närmast från en seger mot Modo med 2-0.

– Vi måste definitivt behålla ödmjukheten. Starten är viktig så att vi får dragläge. Sedan gäller det att förstärka det vi gjort bra senaste matcherna, backchecken, spelbarheten och kommunikationen, säger Ulf Lundberg.

Kolla in hela SSK-TV:s intervju med Ulf Lundberg här!

SSK åker till Uppsala med sju backar och tretton forwards. På forwardssidan får Thom Flodqvist inte plats i truppen denna match. Nicklas Grossmann är tillbaka på backsidan men unge Filip Pilö får fortsatt förtroende på sju backar. 18-åringen har därmed fått spendera hela höstlovet med seniorhockey.

– Vilken känsla att glida ut i Scaniarinken inför de här underbara fansen. Man har varit med sedan ung ålder och nu förstår man vad det betyder, för hela Södertälje, säger Pilö.

Kolla in hela SSK-TV:s intervju med Filip Pilö här!