Hemma
Karlskoga
BIK
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: Revanschsuget SSK inleder helgen i Karlskoga – Dyk fortsatt borta men Stefan Johansson tillbaka: "Känner stor revanschlusta"

15 november 2018 17:37

Förlusten mot Karlskrona är lagd till handlingarna och ett revanschsuget SSK beger sig till Värmland för möte med Karlskoga på fredagskvällen: "Lite speciell miljö i Nobelhallen, men vi är sugna på att ta dem där"


Välkomna på familjematch med skridskodisco i Scaniarinken – söndag 18 november blir det skridskodisco, kids corner och tv-spelshörna innan SSK-Västervik!

NEDSLÄPP: BIK Karlskoga - SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 18

VAR: Nobelhallen, Karlskoga

NÄR: Fredag 16/11, kl 19.00

LÄGET I LAGET: Marcus Bohman fortsatt borta och tyvärr kan inte heller Sebastian Dyk spela fredagsmatchen utan satsar på comeback till söndagens hemmamatach mot Västervik. Däremot är Stefan Johansson tillbaka i laget och stärker upp backsidan. Henrik Malmström åker inte med till Karlskoga.

Säkra biljett till SSK-Västervik söndag 18/11 kl 15.00 redan nu!

SSK beger sig på fredagskvällen till Värmland för möte med BIK Karlskoga. Ett lag som man senast besegrade med 3-2 efter straffar hemma i Scaniarinken. Karlskoga har dock spelat bra på sistone och klättrade i onsdags förbi SSK i tabellen då man besegrade Modo borta på straffar samtidigt som SSK föll mot Karlskrona.

Men det är ett revanschsuget SSK som är fast beslutna att göra en bättre match än nere i Blekinge på onsdagen.

– Det ska ske genom en riktigt bra prestation. Och den prestationen ska innehålla riktigt bra spel med puck. Jag tycker att de här grejerna vi jobbat med i spelet utan puck, det kan vi koppla på men vi får inte ge bort pucken så mycket. Det är stor revanschlusta inför i morgon, säger Ulf Lundberg.

Ulf Lundberg om läget i laget inför Karlskoga – "Lite speciell miljö i Nobelhallen, men vi är sugna på att ta dem där"