Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Västervik
VVIK

NEDSLÄPP: Äntligen hemmamatch igen – Blomstrand vill att laget visar sin kapacitet mot Västervik: "Det är dags att visa vad vi är för lag"

17 november 2018 15:58

Sebastian Dyk är tillbaka i laget när det äntligen är dags för fight hemma i Scaniarinken igen. Och då hoppas SSK att formtoppen som visade sig innan uppehållet också infinner sig. Här är nedsläpp med videointervjuer och allt inför morgondagens match mot Västervik.


Välkomna på familjematch med skridskodisco i Scaniarinken – söndag 18 november blir det skridskodisco, kids corner och tv-spelshörna innan SSK-Västervik!

NEDSLÄPP: SSK- Västervik

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 19

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Söndag 18/11 kl 15.00

LÄGET I LAGET: Backen Stefan Johansson var tillbaka i laget i fredagens match och i morgon gör även målkungen Sebastian Dyk comeback efter att ha missat de två första matcherna efter uppehållet. Enda spelaren på skadelistan är därmed Marcus Bohman. Backen Henrik Malmström och forwarden Thom Flodqvist finns inte med i truppen till matchen mot Västervik.

Säkra biljett till SSK-Västervik söndag 18/11 kl 15.00 redan nu!

Söndag 14.00: Studio SSK sänder live med uppsnack och senaste nytt inför nedsläpp SSK-Västervik. Uffe Lundberg gästar studion och SSK-TV:s expert Lars "Dala" Dahlström ger sin ananlys inför matchen. Dessutom gästar lokala elitdomaren Mikael Andersson studion och pratar bland annat om domarrekrytering.

Fredagens bortamatch mot Karlskoga slutade med uddamålsförlust med 3-2. Detta efter att laget satt sig i ett knivigt läge med tre baklängesmål i första perioden.

– Vi får en tidig utvisning mot oss och är för mjuka framför mål. Sedan spelar vi upp oss i andra och tredje, men det går inte att släppa in tre i första. Då blir det tufft. Vi måste ha en bättre start i matchen. Det präglar hela matchen och måste fokusera på energi in hela tiden. I går gav vi bort två mål av tre i alla fall, säger assisterande coachen Dennis Bozic.

Nu väntar Västervik på hemmaplan. Ett lag som haft en tuff start i serien men kommit igång på sistone och senast besegrade Vita Hästen med klara 6-0 på hemmaplan.

– Det är perfekt läge för oss att studsa upp här och vara tillbaka. Oavsett motstånd ska vi göra vårat, oavsett motstånd ska vi vara påställda och visa att det är vår rink. Punkt slut, säger Bozic.

Två förluster nu efter uppehållet men det är inget energitapp i laget?

– Nej, absolut inte. Det var full rulle här i dag också. Man vinner och man förlorar. Det gäller att fortsätta med goda vanor. Det är bara köra på.

SSK-TV: Kolla in hela intervjun med Dennis Bozic inför Västervik hemma här om backcoachningen, Dyks comeback, Thom Flodqvists vikarierande i powerplay och mycket mer!

En som inte är nöjd med vad laget presterat efter uppehållet är forwarden Ludwig Blomstrand som gjorde mål i Karlskoga på fredagen.

– Det blev en tilltrasslad situation där vid tekningen och jag skickar bara pucken ut till höger för jag visste att Lucke skulle gå där. Sedan blir jag helt ren i slottet och får pucken. Det var bra blick av Lucke där att se mig så då var det bara att trycka dit den, säger Blomstrand som i intervjun med SSK-TV bestämt hävdade att det finns mer att hämta i laget och han lovar ett taggat SSK på söndagens match i Scaniarinken.

– Det blir fullt ös!

SSK-TV: Ludwig Blomstrand vill att laget ska steppa upp inför Västervik – "Vi besitter en jäkla kapacitet och det är dags att visa vad vi är för lag"

Söndag 14.00: Studio SSK sänder live med uppsnack och senaste nytt inför nedsläpp SSK-Västervik. Uffe Lundberg gästar studion och SSK-TV:s expert Lars "Dala" Dahlström ger sin ananlys inför matchen. Dessutom gästar lokala elitdomaren Mikael Andersson studion och pratar bland annat om domarrekrytering.

Säkra biljett till SSK-Västervik söndag 18/11 kl 15.00 redan nu!