Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Vita Hästen
VIT

NEDSLÄPP: Sebastian Dyk vill se ny topprestation från laget och från publiken – "Hoppas att det blir en bra stämning igen, vi gör det tillsammans!"

27 november 2018 15:16

Två centrar saknades på tisdagsträningen och det är oklart om de kan spela mot Vita Hästen på onsdagskvällen. Där Ulf Lundberg liksom mot Leksand vill se full effekt från laget. Här är senaste nytt och intervjuer med Ulf Lundberg och Sebastian Dyk.


SE ÄVEN: Äntligen tre poäng när SSK besegrade Leksand i Scaniarinken – kolla in eftersnack och spelarintervjuer i Studio SSK:s direktsändning: "En riktigt bra match"

SE ÄVEN: Studio SSK direkt från Scaniarinken med senaste nytt inför SSK-Vita Hästen - Dyk gästade studion: "Jag älskar SSK-fansen"

SE ÄVEN: SSK-TV: Återupplev härliga segern mot Leksand – kolla in målen och firandet med fansen här!

Säkra biljett till SSK-Vita Hästen nu på onsdag - boka online här!

Dags för tredje raka hemmamatchen när Vita Hästen gästar Scaniarinken på onsdagskvällen. Ett Hästen som ligger sist i tabellen och kommer från fem raka förluster.

– Vi måste ha full effekt på samtliga och maxåkningar på alla. Det är helheten och att samtliga är påställda. Sedan såklart ödmjukheten, den måste alltid finnas där, säger Ulf Lundberg till SSK-TV.

Samtidigt har Hästen visat upp ett farligt powerplay som det gäller att försöka undvika.

– De har många spelare som gjort mycket poäng. Först gäller det att hålla oss banan och skulle vi behöva spela boxplay så har vi killar som gör det fantastiskt bra, säger Sebastian Dyk som senast mot Leksanad gjorde sitt 12:e mål för säsongen.

NEDSLÄPP: SSK - Vita Hästen

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 23

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Onsdag 28/11 kl 19.00

LÄGET I LAGET: Marcus Bohman, Victor Andersson och Petter Hansson på skadelistan. Dessutom frågetecken för Christopher Liljewall (överkroppsskada) och Hugo Gustafsson (sjuk) som båda missade tisdagens träning.

"Grabbarna pratar om när det är sådant här härligt tryck och stöd från läktaren. Det betyder ofantligt mycket!"

Ulf Lundberg om vad fansen betyder för laget.

SSK-TV: Ulf Lundberg om topprestationen mot Leksand – och läget i laget inför Hästen: "Inte uteslutet att han kan spela i morgon"

SKRIDSKODISCO PÅ SÖNDAG! Succén är tillbaka – välkomna på skridskodisco i Scaniarinken på söndag i samband med SSK-Pantern!

"Jag tycker han har ett väldigt lugn i sitt agerande och är väldigt metodiskt och bra på att lära ut saker. Nu när det har gått lite tungt kommer han inte in och skriker och skäller. Han jobbar efter sin idé och det är något som fungerar och det passar mig."

Sebastian Dyk om att ha Uffe Lundberg som tränare.

SSK-TV: Sebastian Dyk om målsuccén, lagsammanhållningen och hur bra han trivs i SSK: "Södertälje har kommit mig väldigt nära hjärtat"

Säkra biljett till SSK-Vita Hästen nu på onsdag - boka online här!