Hemma
Pantern
PAN
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: 18-årige Hugo Gustafsson laddad inför Pantern borta – och hoppas kemin med Sparks ska fortsätta: "Vi hittar varandra bra"

10 januari 2019 15:23

Han gjorde ett fint mål mot Vita Hästen i söndags. Mot Oskarshamn på onsdagen fick han en ny kedjekamrat och var plötsligt inte yngst på isen då 17-årige Lucas Feuk fick chansen tillsammans med Gustafsson och Sparks. Mot Pantern får kedjan fortsatt förtroende. Här är alla förutsättningar inför fredagens bortamatch i Malmö.


SE ÄVEN: SSK-TV: SSK besegrade serieledarna Oskarhamn och tog tredje raka hemmasegen - kolla in Studio SSK med analyser och intervjuer här!

SE ÄVEN: Martin Janolhs klar för SSK – kontrakteras över denna och nästa säsong: ” Vill bidra till att ta SSK uppåt där de hör hemma”

NEDSLÄPP: IK Pantern- SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 36

VAR: Malmö isstadion, Malmö

NÄR: Fredag 11/1 kl 19.00

Välkomna på nästa hemmamatch onsdag 16 januari då SSK tar emot Björklöven - boka biljett online här!

LÄGET I LAGET: På backsidan är alltjämt Nicklas Grossmann, Jacob Spångberg och Marcus Bohman skadade och på forwardssidan saknas Ludwig Blomstrand, David Åslin och Stefan Gråhns alltjämnt även om både Åslin och Blomstrand nu gått på is. Nyförvärvet Martin Janolhs är inte spelklar och Emil Bejmo är avstängd. 17-årige junioren Lucas Feuk följer med till Malmö och åker sedan nattåg tillbaka till Södertälje för att spela med J20 i Scaniarinken lördag och söndag. Sebastian Bengtsson tar Bejmos plats i andrakedjan.

INFÖR MATCHEN:

"Vi har spelat bra där nere ett antal gånger. Det absolut viktigaste i morgon är att det är samma enkelhet som mot Oskarshamn, samma enkelhet över tid och att vi tar pucken framåt."

Uffe Lundberg om viktigaste nyckeln för seger mot Pantern.

SSK-TV: Uffe om segern mot Oskarshamn, läget i laget inför Pantern och om nyförvärvet Martin Janolhs – "En duktig center som är jobbig att möta"

Välkomna på nästa hemmamatch onsdag 16 januari då SSK tar emot Björklöven - boka biljett online här!

"Det är hur kul som helst. Jag njuter av varje byte!"

Hugo Gustafsson om att spela seniorhockey med SSK i Hockeyallsvenskan.

SSK-TV: 18-årige Hugo Gustafsson laddad inför Pantern borta – och hoppas kemin med Sparks ska fortsätta: "Vi hittar varandra bra"