Hemma
Södertälje
SSK
Borta
AIK
AIK

NEDSLÄPP: Derbydags i Scaniarinken – formstarkt SSK med taggad derbydebutant tar emot målfarligt AIK: "Det är en pojkdröm"

22 januari 2019 18:24

Två formstarka lag drabbar samma i ett stekhett derby i Scaniarinken på onsdagskvällen. Inför SSK-AIK sände Studio SSK direkt med unge backen Filip Pilö som gäst och inslag med Ulf Lundberg och Victor Andersson.


Välkomna på SSK-AIK nästa onsdag 23/1 - boka biljett online här!

Det händer i arenan i samband med SSK-AIK – välkomna på länsderby i Scaniarinken på onsdag!

SE ÄVEN: SSK-TV: SSK-TV: Petter Hansson om målen mot Almtuna, hur han växt in i spelet och heta matchen mot AIK: "Roligaste veckan på året"

NEDSLÄPP: SSK-AIK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 39

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Onsdag 23/1 kl 19.00

LÄGET I LAGET: På backsidan är fortfarande Nicklas Grossmann, Jacob Spångberg, Marcus Bohman borta. Marcus Karlström har varit med och tränat i grön tröja men är inte redo mot AIK. Dessutom åkte Axel Andersson på en överkroppsskada mot Björklöven och blir borta en till två veckor. Filip Pilö som var sjuk och missade matchen i fredags är tillbaka och även Isac Heens från J20 är med på backsidan. På forwardssidan är det bättre ställt även om Stefan Gråhns och David Åslin ännu inte är helt tillbaka. Emil Bejmo är alltjämt avstängd och SSK ställer upp med samma forwardsuppsättning som i segermatchen mot Almtuna i fredags.

Välkomna på SSK-AIK onsdag 23/1 - boka biljett online här!

SSK är formstarka, har tagit poäng i åtta raka matcher och har klättrat till en femteplats i tabellen. Men det är andraplacerade AIK också som vunnit sina tre senaste matcher och gjort fem mål eller fler i dessa matcher.

"Det är en pojkdröm. Glida ut här i ett derby, det är inte många som får göra. Det är jättekul och jag är grymt laddad. När man spelade U13 sprang man ju upp på ståplats och skrek och hade sig. Det ska bli kul om det själv och uppleva trycket som blir under ett derby."

Filip Pilö inför derbyt mot AIK i Scaniarinken.

Kolla in dagens Studio SSK med Filip Pilö som gäst i studion samt inslag med Ulf Lundberg och Victor Andersson här!

SSK-TV: Petter Hansson om målen mot Almtuna, hur han växt in i spelet och heta matchen mot AIK: "Roligaste veckan på året"

TIPS! [Missa inte direktsända uppsnacket i Studio SSK inför SSK-AIK från kl 18.00 på SSK-TV. Gäster är målvaktscoach Calle Brattenberger och expert Andreas Appelgren.](18.00: Studio SSK med uppsnack inför kvällens heta länsderby SSK-AIK i Scaniarinken!)

Välkomna på SSK-AIK nästa onsdag 23/1 - boka biljett online här!

Det händer i arenan i samband med SSK-AIK – välkomna på länsderby i Scaniarinken på onsdag!