Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: Två mål men två förluster efter återkomsten – nu vill Emil Bejmo ha en seger i Västervik: "Måste spela för klubbmärket"

8 februari 2019 14:25

SSK beger sig på lördagen till Västervik för att jaga en seger och bryta förlustsviten på fyra matcher och komma tillbaka till det fina spelet man hade innan dess då man tog en streak med poäng i nio raka matcher. Här är nedsläpp med Ulf Lundberg och Emil Bejmo.


Välkomna på nästa hemmamatch SSK-Västerås onsdag 13/2 - boka biljett online här!

Vi stöttar hockeymanifestationen 2019 – supportrar och sponsorer mot miljonen. Se alla som anslutit sig här!

NEDSLÄPP: Västervik-SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 44

VAR: Plivit trade-hallen, Västervik

NÄR: Lördag 9/2, kl 15.15

LÄGET I LAGET: Axel Andersson och Hugo Gustafsson är på landslagsuppdrag med U19 i Finland. På backsidan saknas i övrigt Marcus Bohman samt Jacob Spångberg, som dock är i näst intill full träning och nära en comeback. På forwardssidan saknas Mikael Ahlén som vilar hela denna vecka på grund av en skada men i övrigt är alla tillgängliga. David Åslin kommer in i truppen medan Lindsay Sparks inte åker med till Västervik.

"Man måste se nyanserat på det. Vi försöker vinna varje match och vi måste trycka på glädjen och frigöra energier för det är ett stenhårt jobb som ska göras och vi ska ha jäkligt roligt när vi gör det där nere."

SSK-TV: Uffe om tre nycklar till poäng i Västervik – "Consistency, glädje och spela tillsammans"

Välkomna på SSK-festen 2019 lördag 16/2 kl 18-24 i Scaniarinken – köp biljett till SSK:s egen födelsedagsfest nu!

"Vi vet hur bra vi är. De här senaste prestationerna har vi gått ifrån det. Vi måste spela för varandra, för Södertälje och för klubbmärket"

SSK-TV: Målskytt två matcher i rad efter återkomsten – nu vill Emil Bejmo ha en seger: "Måste spela för klubbmärket"