Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: Spångberg tillbaka i laget när SSK tar sig an Vita Hästen borta: "Jag är redo, det ska bli kul att spela"

19 februari 2019 13:14

Han spelade senaste matchen 9 december. Sedan dess har han rehabiliterat en skada och tränat sig tillbaka i form. Nu är Jacob Spångberg som inledde säsongen strålande innan skadan tillbaka i laget när SSK tar sig an Vita Hästen borta på onsdagen. Här är nedsläpp med med SSK-TV med Spångberg och tränare Uffe Lundberg.


Välkomna på nästa hemmamatch fredagen 1 mars då SSK tar emot IK Oskarshamn hemma i Scaniarinken - köp biljett online här!

NEDSLÄPP: Vita Hästen-SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 47

VAR: Himmelstalundshallen, Norrköping

NÄR: Onsdag 20/2 kl 19.00

LÄGET I LAGET: Nicklas Grossmann fick ett bakslag i matchen senast och är inte med mot Vita Hästen. Emil Bejmo som åkte på en skada förra helgen är fortfarande inte helt kurarnt och spelar inte heller i Norrköping. Glädjande är dock att Jacob Spångberg nu är fit for fights och kommer göra comeback i morgon efter att ha varit borta över två månader.

Ej med i truppen mot Vita Hästen: Isak Wallin (MV), Victor Andersson (FW)

"Det är klart det varit frustrerande. Det har varite en lång rehab, men det var ändå väntat så där hade jag ändå ganska klart för mig vad som väntade och man känner ju också i kroppen hur långt borta man är. Sedan när man kommer tillbaka är det ju en del grejer som blivit sämre, flåset och annat ute på isen. Men nu känner jag mig redo."

Comebackande Jacob Spångberg om långa rehabperioden.

SSK-TV: Spångberg tillbaka i laget mot Hästen – "Jag är redo, det ska bli kul att spela"

Välkomna på nästa hemmamatch fredagen 1 mars då SSK tar emot IK Oskarshamn hemma i Scaniarinken - köp biljett online här!

"Jag förstår all besvikelse efter förlusten mot Modo. Fullsatt, fantastiskt TIFO och fantastisk stämning. Jag lyfter på hatten för hur man samlades för matchen och hockeymanifestationen. Jag och grabbarna är besvikna, från det har vi nu valt att gå vidare och är otroligt revanschsugna."

Ulf Lundberg om matchen lördagens hockeymanifestation.

SSK-TV: Uffe om besvikelsen efter förlusten mot Modo och vad som ska förbättras inför Hästen: "Det handlar om stoltheten att spela i SSK och att göra allt för laget"

Välkomna på nästa hemmamatch fredagen 1 mars då SSK tar emot IK Oskarshamn hemma i Scaniarinken - köp biljett online här!

SE ÄVEN: SSK dam klara seriesegrare i div 1 östra – välkomna på kval till SDHL torsdag 21/2 kl 19.00!