Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Oskarshamn
IKO

NEDSLÄPP: Hockeyfredag i Scaniarinken när SSK jagar slutspel – "Vi har kvar en revanschkänsla och vill spela bra på hemmaplan"

28 februari 2019 17:42

Vi firar sportlov genom att bjuda alla barn upp till 16 år på gratis ishockey- Medföljande föräldrar betalar bara 99 kr. Dessutom kör vi som alltid på fredagar AW i Rinkside bar med buffé, trubadur och happy hour från kl 17.00. Här är nedsläpp med allt inför SSK-Oskarshamn i Scaniarinken på fredagskvällen!


Välkomna på nästa hemmamatch SSK-IK Oskarshamn nu på fredag 1/3 kl 19.00 - boka biljett online här!

SPORTLOVSHOCKEY! Gratis inträde för barn upp till 16 år i samband med SSK-IK Oskarshamn på fredag!

40 % RABATT I SUPPORTERSHOPPPEN!

Som vanligt håller supportershoppen öppet i samband med matchen på fredag och det är utförsäljning med 40 % rabatt på hela sortimentet.

AFTER WORK I RINKSIDE

Dags för hockeyfredag i Scaniarinken igen när IK Oskarshamn kommer på besök. Som vanligt kör vi AW i Rinkside bar med trubadur, prisvärd buffé och happy hour 17.00-18.00.

NEDSLÄPP: SSK - IK Oskarshamn

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 50

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Fredag 1/3 kl 19.00

LÄGET I LAGET: På backsidan är Nicklas Grossmann fortfarande skadad och Marcus Bohman är sedan tidigare borta för resten av säsongen. SSK ställer i övrigt upp med samma lag som senast uppe i Ö-vik.

INFÖR MATCHEN:

SSK kommer till matchen stärkta av en imponerande bortaseger över Modo med 4-1 och man har nu vunnit tre av de senaste fem matcherna.

– Skön känsla efter en riktig krigarinsats. Powerplay var riktigt bra och ett mål i shorthanded och sinnesnärvaron att ta chansen och nypa dit pucken när läget kommer och vara kalla. Att varva det fysiska med sinnesnärvaron och kylan, det är jag mest nöjd med, säger Ulf Lundberg om segern i Ö-vik.

Nu väntar Oskarshamn hemma i Scaniarinken på fredagskvällen. Gästerna IK Oskarsham förlorade på övertid senast mot Västervik men jagar seriesegern där dock AIK sitter i förarsätet i nuläget.

Poängbästa spelare i motståndarna IKO är Alex Hutchings 38 poäng (15 mål) före Jonas Engström 36 (15) och Arsi Piispanen 35 (9). Just bredden och stabiliten i spelet är det dock som tagit Oskarshamn till en topplacering i årets Hockeyallsvenska.

Så här säger Smålandslagets tränare Håkan Åhlund till klubbens hemsida inför matchen.

– Det är tätt på nu med match i omgång 50 redan i morgon. Det har varit lite uppfräschning av kroppar idag på förmiddagen och sen gäller det att ladda om batterierna inför morgondagens match. Vi möter ett lag som slåss med näbbar och klor för att gå till slutspel. Vi måste upp i prestation. Vi skapade väldigt mycket målchanser mot Västervik och jag tror det är den match vi skapat mest i på senaste tiden. Det är positivt och det är bara att fortsätta så. Matcherna går tätt och vi får ta vara på detta och så får vi se vad det blir efter klockan 21 imorgon i form av poäng. – Vi har tillgång till samma killar som igår. Vi sparar både Carnestad och Piispanen så dom får träna ikapp lite. Björkman fick komma in och göra några byten i box play igår och det kanske blir några byten till imorgon. Han är oerhört spelsugen och kommer in med en härlig energi. Det är positivt att vi får in mer folk.

SSK-TV: Ulf Lundberg var med i Studio SSK:s direktsändning via Skype och pratade om segern i Ö-vik och läget i laget inför Oskarshamn hemma i morgon: "Vi har kvar en revanschkänsla och vill spela bra hemma"

SPORTLOVSHOCKEY! Gratis inträde för barn upp till 16 år i samband med SSK-IK Oskarshamn på fredag!

Kolla in SSK-TV:s sammandrag från segermatchen mot Modo här!

Välkomna på after work innan SSK - IK Oskarshamn i Scaniarinken – det händer i arenan på fredag!