Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: Gott humör i damlaget inför kvalreturen: "Vi ger inte upp, vi ska kämpa in i det sista"

23 februari 2019 14:29

SSK dam åkte på en rejäl propp och föll med hela 1-11 hemma i Scaniarinken i första set i matchserien i bästa av tre mot Karlskrona. Men laget har inte gett upp och åker till Blekinge för att göra en bättre match än senast och försöka få till en kvittering och en tredje match på söndag.


SE ÄVEN: SSK dam klara seriesegrare i div 1 östra – välkomna på kval till SDHL torsdag 21/2 kl 19.00!

SE ÄVEN: SSK-TV: Succélagets målvakt stortrivs i SSK – och ser fram emot kvalet på torsdag: "Skulle uppskatta om det kom mycket publik"

SE ÄVEN:

NEDSLÄPP: Karlskrona - SSK dam

VAD: Play off match två i bäst av tre - förkval till SDHL

VAR: NKT Arena, Karlskrona

NÄR: Söndag 24/2 kl 17.00

Truppinfo inför kvalmatchen KHK-SSK på söndag:

Tjejhockeyns motsvarighet till TV-pucken, Stålbucklan, går av stapeln samtidigt som kvalet och därmed är flera av lagets yngre spelare inte tillgängliga i kvalmatchen. SSK har därför förstärkt laget med fyra spelare från Linköping; Sara Bjurvén (C), Nathalie Carlsson Mattila (B), Johanna Eldebäck (FW) och Johanna Gävstedt (B). Även Emma Olsson (C) från Leksand samt talangen Lova Blom (C) från Nyköping har registrerats för laget, men Lova Blom kommer också spela Ståbucklan och är tillgänglig först om SSK går vidare från första play off-rundan. Sedan tidigare är det även klart att centern Patricia Aphrem återvänder till SSK från Djurgården på ett lån för resten av säsongen.

SSK-TV: Gott humör i damlaget inför kvalreturen i Karlskrona – "Vi ska kämpa in i det sista"