Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP! Vi inleder 2021 med Hästen på bortaplan!

4 januari 2021 13:57

Viktiga poäng i årets sista matchen senast när vi mötte KIK , poäng som såg till att vi fortsatt är med uppe i tabelltoppen. Ikväll väntar nästa prövning när vi tar oss an Vitra Hästen på bortaplan. Nedsläpp 18:00 och matchen följer ni som vanligt på Cmore.


Vita Hästen - Södertälje SK, nedsläpp 18:00

Vi rivstartar årets första vecka med att klämma in inte en utan fyra matcher! Efter corona-pausen i december är vi mer än redo. Sist när vi mötte Kristianstad saknade vi en hel femma av ordinarie spelare men lyckades ändå gå vinnande ur den striden och kunde casha in tre nya sköna poäng på kontot. Ikväll har vi Lucas Carlsson, Anton Heikkinen och Andreas Hjelm tillbaka i spel (Emil Alba fortsatt borta, från dag till dag).

Vita hästen hittar vi på en sjundeplats i den HockeyAllsvenska tabellen med 36 inspelade poäng på 26 matcher - att jämföra med våra 43 poäng på 24 matcher. Vi brukar spela jämna och tuffa matcher mot östgötarna och det tidigare mötet den här säsongen var det vi som gick vinnande ur med 3-2 hemma i Scaniarinken. Vita Hästen kommer med två segrar i ryggen och en kille att håll ett extra öga på i motståndarlaget är lagkaptenen tillika SSK-bekantingen # 79 Emil Lundberg som leder lagets interna poängliga med 27 poäng.

I SSK så har Måns Lindbäck, Hugo Gustafsson och Ludwig Blomstrand fortsatt att dominera ute på isen. Förstnämnda levererade dessutom säsongens andra hattick senast mot skåningarna. På backplats är viktiga kuggen Andreas Hjelm tillbaka och 17-åriga Ludvig Jansson fortsätter att imponera och stod för första seniorpoängen senast mot KIK. Förlänger han poängsviten ikväll och får Månsa in ytterligare fullträffar? Om några timmar har vi svaret. 18:00 släpps pucken och matchen följer ni som vanligt på Cmore.

LAGET

MV

SAHLIN / BERGVIK

FORWARDS

BENGTSSON / CARLSSON / OLESEN

LINDBÄCK / GUSTAFSSON / BLOMSTRAND

ANDERSSON / BAILEY / HEIKKINEN

KAHILAINEN / ARONSSON / DAHLSTRÖM

BACKAR

HJELM / ANDERSSON

FALK / JANSSON

MALMSTRÖM / VON SIVERS

PETERSSON