Hemma
Södertälje
SSK
Borta
MODO
MODO

NEDSLÄPP! Inför SSK-Modo

1 december 2020 22:03

Imorgon är det äntligen dags för match i Scaniarinken igen, snart tre veckor sedan sist. Bristen på hemmamatcher den senaste veckan har dock inte stoppat poängen att fortsätta trilla in eftersom vi är uppe i sex raka trepoängare nu.


INFÖR SSK-MODO

Det ska bli skönt att äntligen spela hemma i Scaniarinken imorgon onsdag efter tre veckor på bortaplan. Förra veckans match mot Västervik flyttades fram (spelas nu på söndag) pga cornona-smitta i bortalaget, därav den långa pausen. Imorgon är det alltså dags igen. Det blir tredje mötet mot Modo den här säsongen och förra mötet gick vi segrande ur.

Vi kan ställa in oss på en tuff match imorgon även om Modo har blandat och gett lite den senaste tiden. Dennis Bozic vill se en större noggrannhet än i match senast mot AIK.

– Jag tycker att vi tummar på lite för mycket i vårt spel senast mot AIK samtidigt som de höjt sitt spel en aning också. Det har lagt ner mycket pengar på sin trupp, de har ett namnkunnigt lag med bra hockeyspelare och då har man inte råd att slarva. Sen tycker jag det är ruggigt starkt att vi ändå lyckas hitta vägar att vinna en sån match ändå, alla poäng är viktiga när säsongen summeras sen i vår. Vi har haft mycket video, både i lördags och nu i början på veckan kring vad vi behöver jobba på i spelet och vad som händer när vi börjar tumma på detaljer. Jag tror att Modo kommer komma ut lite som AIK sist. De spelar med en hög press över hela banan. Vi behöver spela med ett startk passningsspel så vi kan spela fast oss i deras zon. Sen har vi även pratat mycket om defensiven, det är ju också en av punkterna där vi tummat lite för mycket den senaste tiden, säger Bozic.

Modo väntar imorgon och laget är snartlik det som ställde upp i fredags.

– Vi kommer spela med fyra kedjor där Simon kliver in och centrar mellan Alba och Bailey. Vi vill fortsatt ha Bailey på kanten och det ska bli kul att se hur Simon kan axla den rollen. Bengan kommer kliva in tillsammans med Lucas och Nick i förstakedjan. Backsidan kommer att se ut som sist och vi kommer spela på sju backar. I målet är det fortsatt Filip som kommer stå. Han har gjort det bra och orkar med så han får fortsätta, Bergvik backar upp eftersom Salle är sjuk. Imorgon väntar ytterligare lite specifik matchscouting men utöver det så är vi laddade och redo. Ska bli kul att se oss på isen imorgon, avslutar Bozic.

STÖDBILJETTER

Eftersom vi fortfarande spelar matcherna utan publik är vi otroligt tacksamma för alla som fortsätter köpa STÖDBILJETTER till matcherna. Det gör stor skilland för oss!

SSK-SHOPPEN - ÖPPETTIDER V. 49!

ÄNTLIGEN har vi slagit upp dörrarna till den nya SSK-shoppen på Storgatan 9 (Stadiums gamla lokaler). Butiken är stor och rymlig - vi städar även givetvis kontinuerligt för att ni ska kunna känna er säkra när ni besöker oss. Varmt välkomna!

Onsdag (matchdag!) 2 dec: 10-19

Fredag 4 dec: 10-19

Lördag (matchdag!) 5 dec: 10-16

Söndag (matchdag!)6 dec: 11-16