Hemma
Tingsryd
TAIF
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP! Inför kvällens match mot TAIF

13 januari 2021 10:03

Tre av fyra segrar förre veckan och nu är det dags igen. Tingsryd står för motståndet när vi ska mötas för andra gången den här säsongen.


TAIF - SSK, nedsläpp 19:00!

Trots att det kanske inte var något bländande spel vi fick se föregående vecka fick vi ändå med oss tre av fyra segrar vilket är starkt jobbat. Ikväll är det dock nollställt och vi börjar om med ny match. Blomstrand som fick matchstraff tidigt förra matchen är tillbaka i en kedja med Nick Olesen och Lucas Carlsson. Gör de poäng redan första matchen tillsammans ikväll? Måns Lindbäck är sjuk så junioren Lucas Ekholm kliver in tillsammans med Sjöberg och Bailey. Ikväll är det även debut för nya backen Oscar Eriksson som gör sin första match i SSK-tröjan.

Tränare Nichlas Falk säger såhär:

– Vi kommer behöva göra en bättre prestation än vad vi gjort de tre senaste matcherna. Framförallt så handlar det om att vi behöver bli noggrannare med puck så vi inte sätter varandra i dåliga lägen ute på banan under match. Vi kan till exempel inte dribbla på blålinjerna och blir av med puckarna så motståndarna kan kontra. Det måste vi bort ifrån, vi behöver spela samlat för att göra det jobbigt för motståndarna.

LAGET

MV

BERGVIK / SAHLIN

FORWARDS

BLOMSTRAND / CARLSSON / OLESEN

BENGTSSON / GUSTAFSSON / HEIKKINEN

SJÖBERG /BAILEY / EKHOLM

KAHILAINEN / ARONSSON / DAHLSTRÖM

BACKAR

HJELM / ANDERSSON

FALK / JANSSON

VON SIVERS / ERIKSSON

MALMSTRÖM