Biljetter

Välkommen på match i Scaniarinken!

I Scaniarinken finns plats för alla. Känn stämningen och adrenalinet pulsera i kroppen i klacken eller på aktiv sittplats. Har du företagskunder bokar du kanske bästa plats på långsida intill restaurang Mollys. Tar du med familjen önskar du eventuellt lite lugnare sektion i kurvan vid food courten. Är du pensionär har du rabatterat pris på kortsida och är du skolungdom går du tex gratis på ståplats.

Här köper du biljett till SSK´s hemmamatcher: 

https://sodertaljesk.ebiljett.nu 

NYHET!  - Nu säljer även Södertäljebyrån våra biljetter igen. 
Saltsjögatan 1 Södertälje Mån–fre: kl. 10.00–18.00

För säsongsbiljett - se mer info här!

Här nedan följer biljettpriserna 2019/2020:

Sittplats Långsida: 200 kr
Sittplats Kortsida: 160 kr
Sittplats Barn under 13 år: 50 kr. Under 5 år fri entré (ingen egen stol)
Sittplats Ungdom 13-18 år: 90 kr
Sittplats Pensionär & Student (Mecenatkort) kortsida: 120 kr

Hemmaståplats/klacken: 100 kr, 19-25 år: 70 kr, 7-18 år: fri entré

 

Nedan följer information gällande funktionshindrade, klacken och bortasupportrar

Funktionshindrade

I Scaniarinken finns ett begränsat antal rullstolsplatser varför förbokning rekommenderas. Biljett kan även köpas i handikappentrén mot kontant betalning när ni kommer till matchen. En ledsagare medföljer utan kostnad.

Är du funktionshindrad med ledsagare men sitter på vanlig stol bokar du din biljett genom kansliet på samma sätt som vid rullstolsplats. Din biljett hämtas sedan i entréhallen innan match vid disken för förbeställda biljetter.

Hemmaståplats/klacken & Aktiv sittplats

Sektion K vänster är från och med säsongen 2019/2020 aktiv sittplats vilket innebär att den är vikt för de som aktivt hejar fram hemmalaget och bidrar till ökad stämning i arenan. Det är en klacksektion för sittande hemmasupportrar där det är fritt fram att stå upp, klappa och sjunga. Du som inte vill medverka till detta och kan uppleva det som störande bör välja en annan sektion. Likaså hänvisar vi bortasupportrar till andra sektioner, förslagsvis bortastå eller sektion G höger.

I klacken sjunger vi fram vårt lag till nya segrar. På hemmastå har vi reducerat priset för alla under 25 år. Skolelever upp till19 år har till och med fritt inträde. Biljett hämtas i ståplatskassan i nya entréhallen. Du kan behöva styrka din ålder när du hämtar en fribiljett. Vi kan även skicka din fribiljett till din e-post. Då krävs det anmälan på den här bokningssidan: https://biljetter.sodertaljesk.se/grundskola.

Regler för bortasupportrar

Entrén till bortastå öppnar 1 tim innan matchstart. Det finns 150 platser priser är 100 kr enligt den överenskommelser som finns mellan klubbarna i Hockeyallsvenskan. Organiserade resor från bortalaget har förtur till biljetterna på bortastå.

Konfetti och motsvarande samt trummor är förbjudet på bortastå.
Kiosk med normalt utbud finns till gästande supportrar. Öl och matservering finns i anslutning till bortastå vid stängd arena.

Vid organiserad resa; samla ihop pengar för hela sällskapet, reseansvarig får biljetterna vid ankomst, buss kan parkeras i direkt anslutning till bortaståentrén. Kontakta säkerhetsansvarig för specifika restriktioner vid aktuell match.