Stötta Hockeymanifestationen 2019 som företag

HOCKEYMANIFESTATIONEN

Lördag 16 februari blir det gratis hockey och födelsedagsfest i Scaniarinken. SSK tar emot Modo kl 15.15 och det är årets hockeymanifestation då sponsorer och privatpersoner bjuder alla på gratis inträde till matchen.

 

MOT MILJONEN – SPONSORER & SUPPORTRAR

I år storsatsar vi och vill göra manifestationen större än någonsin. Förutom publikmålet med fullsatt (6 150 personer) siktar vi på att få in en miljon kronor i stöd till manifestation. Därför har vi fler nivåer med olika värde för både företag och privatpersoner som väljer att sponsra evenemanget. Läs mer om hur du kan stötta manifestationen och om de olika nivåerna nedan.

 

NIVÅER FÖRETAG

1 kr – Namn på hemsida under nivå, namn på samlingsvepa i arenan, matchbiljetter (max 4 st).

2 kr – Namn på hemsida under nivå, namn på samlingsvepa i arenan, matchbiljetter (max 8 st).

3 kr – Namn på hemsida under nivå, namn på samlingsvepa i arenan, matchbiljetter (max 8 st), spelarbesök med exponering på SSK:S Facebook.

5 kr – Namn på hemsida under nivå, namn på samlingsvepa i arenan, matchbiljetter (max 8 st), spelarbesök med exponering på SSK:S Facebook, medverkan/exponering i Studio SSK inför matchen.

10 kr – Namn på hemsida under nivå, namn på samlingsvepa i arenan, matchbiljetter (max 8 st), spelarbesök med exponering på SSK:s Facebook, medverkan/exponering i Studio SSK inför matchen, medieexponeringspaket (skärmyta Luna- och Kringlangallerian, Led- och kubexponering i Scaniarinken).

 

Tillsammans mot Miljonen!

Slå ett slag för Hockeyn i Södertälje och tötta SSK:s hockeymanifestastation 2019 här! Kontakta [email protected] telefon: 073-406 35 75